Pratite nas

Poznati

Ako je snimi, biće najduža guslarska: CECI NAPISANA PJESMA SA 5.400 STIHOVA!

Published

on

Zoran Vasić, 54 – godišnji pjesnik iz okoline Šapca, nakon što je objavio dvije zbirke pjesama, objelodanio je da je napisao pjesmu posvećenu Ceci Ražnatović. Pjevačica još uvijek nije iznijela svoje mišljenje, čita stihove. A Zoran ne želi da je objavi dok mu Ceca ne da “zeleno svjetlo”

Pjesma posvećena Ceci ima 5.400 stihova, Zoran je pisao skoro dvije godine.

“Ono što milioni ljudi osjećaju prema njoj, a ne znaju da kažu ja sam napisao u ovoj 101 epistoli, kako se zapravo zovu pisma u obliku pjesme. – otkriva Vasić, te dodaje:

“Petrarka je Lauru vidio samo jednom, pa joj je cijeli život pisao pjesme. Zašto ne bih i ja Ceci pisao dvije godine? Za to nije potrebno poznanstvo – kaže Zoran.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending