Pratite nas

Poznati

Aco Pejović se prvi put oglasio nakon što je optužen da vara ženu s 25 godina mlađom djevojkom

Published

on

Foto: Premier Media Group/PR

Aco Pejović se prvi put oglasio nakon što je optužen da vara ženu s 25 godina mlađom djevojkom

Aco Pejović se prvi put oglasio nakon navoda da svoju suprugu Biljanu Pejović već duže vrijeme vara s 25 godina mlađom Anjom Petrović.

Ovaj trač se posljednjih mjeseci naročito širio TikTokom i Twitterom, a pojavili su se navodni snimci Ace i Anje. No, on sve negira.

– Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta… Ni mene ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao na ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše – rekao je.

Zatim je otkrio kako on i članovi njegove porodice reaguju kada čuje tračeve o njegovoj nevjeri.

– Mi se smijemo kući kad sjedimo – kazao je.

Aco je oženio Biljanu odmah nakon što je ona završila srednju školu. Bili su samo sedam dana u vezi.

– Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vrijeme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželio da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli – izjavio je ranije. Imaju tri kćerke – Magdalenu, Mariju i i Ivu.

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending