Pratite nas

Izdvojeno

Naporan rad se isplatio: Dženifer Aniston se skinula i mreže su “poludjele”

Published

on

Foto: Profimedia

Naporan rad se isplatio: Dženifer Aniston se skinula i mreže su “poludjele”

Glumica Dženifer Aniston svaki put oduševi kako svojim modnim izdanjem. Tako nevjerovatno dobrom linijom i izgledom na kom joj zavide mnogo mlađe djevojke.

Holivudska diva ima 55 godina i veliki je zaljubljenik u svakodnevno vježbanje. Stoga ni ne čude svi ti savršeno definisani mišići na njenom tijelu.

Dženifer je sada angažovana u reklamnoj kampanji jednog brenda vezanog za opremu za vježbanje i tom prilikom je pokazala rezultate svog dugogodišnjeg rada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ona je pozirala u izazovnom bodiju koji je istakao cijelu njenu figuru, a najviše pažnje privlače izdefinisani bicepsi poznate glumice.

Mnogi su oduševljeni njenim izgledom, a ujedno su se prisjetili i Majli Sajrus koja je prošle godine isto pokazala istrenirane ruke i time pokrenula “pilates arms” trend, nakon kog su mnoge žene počele da vježbaju i žive zdravijim načinom života.

Izdvojeno

Jubilej majstora: Samir Salčin počastio fanove novim motivacijskim videom

Published

on

Jubilej majstora: Samir Salčin počastio fanove novim motivacijskim videom

Majstor freestyle fudbala Samir Salčin snimio je novi motivacijski video. U njemu je pokazao nevjerovatno umijeće s loptom. Uradio je to povodom 16. godišnjice početka bavljenja ovim poslom.

– Bila je i tad jesen, 2008. godine kada sam donio odluku da prestanem trenirati fudbal i započnem se aktivno baviti freestyle footballom.

Aktualan je i tad bio video “yoga bonito”. Od tada do danas upoznao sam i gledao mnogo freestylera, neke na takmičenjima, a neke na društvenim mrežama. Na prostorima bivše Jugoslavije mislim da odlazi treća generacija freestylera koji su počinjali i prestajali sa aktivnim bavljenjem freestyle footballom, dok ja gazim 16. godinu aktivnog freestyle footballa.

– Povodom jubileja uradio sam motivacijski video za sve koji godinama podržavaju moj rad i cijene moj trud. Posebnu poruku šaljem onima koji žele da se aktivno bave freestyle footballom.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending