Pratite nas

Poznati

Odakle Branka Sovrlić crpi energiju: TEŠKOĆE NA MENI NIKO NE MOŽE PRIMIJETITI

Published

on

Odakle Branka Sovrlić crpi energiju: TEŠKOĆE NA MENI NIKO NE MOŽE PRIMIJETITI

Žena koja sve, sebi “zacrtane” obaveze privodi kraju je, Branka Sovrlić.

U jednom “trenu” ima goste u Sarajevu, u dugom je, u Beogradu na snimanju, u trećem je na odmoru, pa, u svom restoranu nadgleda radno osoblje… Odakle crpi svu tu energiju?

– Ja sam takva po prirodi. Temperamentna, volim pokret i poslovne izazove. Ništa mi nije teško. Neko teško savladive prepreke, zaobiđe.

Branka ugostila porodicu pokojnog brata: S HANOM I SAROM OBIŠLA ČARŠIJU PA SE KUPALA U BAZENU

Ja ne! Kao u životu svih smrtnika, borba do posljednjeg daha – kazivala nam je uvijek srdačan i nasmijana Branka i nastavila.

– Po tri solistička nastupa sam dnevno realizirala, bile i hladnoće i prehlade i vreline. Te teškoće nikada niko nije primjetio na meni. Niti će – tvrdi ova “jaka” zvijezda folk muzike.

Jasna Durič

Poznati

Za sarajevski koncert Aleksandre Prijović bit će organiziran prijevoz iz Banje Luke, Doboja, Zenice i Tuzle

Published

on

Za sarajevski koncert Aleksandre Prijović bit će organiziran prijevoz iz Banje Luke, Doboja, Zenice i Tuzle

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović završava svoju uspješnu turneju OD ISTOKA DO ZAPADA. A za kraj se odlučila vratiti u tri grada: Beograd, Zagreb i Sarajevo.

Spektakl u Sarajevu će se održati 6. decembra u sarajevskoj ”Zetri”. Na radost fanova, Aleksandra se vraća da priredi nezaboravnu noć koja će se prepričavati širom regiona.

Nakon rasprodanih koncerta u Beogradskoj areni i gotovo punih kapaciteta u Zagrebu, interesovanje za sarajevski koncert je nevjerovatno, zbog čega će biti organizovan prijevoz na koncert iz Banje Luke, Doboja, Zenice i Tuzle.

Aleksandra Prijović vraća se i u Sarajevo: 6. decembra zakazala četvrti koncert u Zetri

Organizator, agencija ”Travel4Fun”, ne skriva oduševljenje povratkom u Sarajevo turneje koja je oborila sve rekorde.

Karte su već u prodaji putem sistema ”Kupikartu.ba”, na platou ispred Skenderije i u agenciji ”Travel4Fun”. Ne propustite priliku da budete dio ovog jedinstvenog muzičkog spektakla!

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending