Pratite nas

Poznati

Sumnjalo se da Dragan Bjelogrlić boluje od ove bolesti: ‘Dugo sam bio u nesvijesti’

Published

on

Armin Durgut/PIXSELL

Sumnjalo se da Dragan Bjelogrlić boluje od ove bolesti: ‘Dugo sam bio u nesvijesti’

Dragan Bjelogrlić, srpski glumac i autor brojnih nagrađivanih televizijskih projekata, jedan je od onih umjetnika koji nerado govore o privatnom životu.

Ipak, nije tajna da je u dugogodišnjem braku sa suprugom Majom, s kojom je dobio kćerku Miu i sina Alekseja.

Svima omiljeni Bjela rođen je kao drugi sin u obitelji, 10. listopada 1963. godine. U mirnom vojvođanskom mjestu Opovu živio je do prvog rođendana.

U kući u kojoj je započeo život dogodio se nemili događaj, čije posljedice i danas osjeća. O tome je govorio u jednoj emisiji.

Emotivna scena 37 godina kasnije: Dragan Bjelogrlić zaplesao sa Svetlanom Bojković

– Kad sam imao devet mjeseci, još sam bio u Opovu, baš negdje kad sam se selio za Beograd. Žena koja me je čuvala ispustila me je i ja sam pao na glavu. Dugo sam bio u nesvijesti, moji su se jako preplašili – prisjetio se u razgovoru s Andrijom Miloševićem.

– Posljedica toga bila je da sam nekoliko godina, kako osjetim bol, dobivao napadaj, zacenio bih. Čak su se prepali da imam epilepsiju. To je trajalo nekoliko godina.

Dragan Bjelogrilić uz smijeh je dodao da je kasnije, kada je narastao i ozdravio, znao to zloupotrijebiti. ‘Kad mi nešto nije bilo po volji, ja padnem u nesvijest.’

Poznati

Bila je svjesna da umire: Ovaj hit je Marina Tucaković napisala na samrti

Published

on

Marina Tucaković bila je i ostala jedna od najpoznatijih tekstopiskinja u regiji. A hitovi koje je napisala brojnim domaćim i regionalnim zvijezdama ne mogu se izbrojati.

Svaki od njih je ušao u historiju, a među njima se našla i pjesma Ane Nikolić, njene saradnice i velike prijateljice.

Riječ je o čuvenom hitu ‘Mišo moj’.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Međutim, Ana je nedavno otkrila da u moru Marininih pjesama postoji još jedna koja joj je draža od ostalih. U pitanju je pjesma ‘Perspektive’ koja je nastala u trenutku kada je Marina već saznala da je bolesna.

Zar je moguće da “Nedelju” nije pisala Marina: DŽEJEV PRIJATELJ IZNIO ŠOKANTNE TVRDNJE

– Pjesma ‘Perspektive’ je nastala u trenutku kada je bila svjesna da umire. Jako loše se osjeća, a ona piše tekst koji ja dobivam u autu kada krećem za Skoplje. I povezli smo njenog sina Laću, i ja pokažem Laći i mi počinjemo plakati u automobilu – ispričala je pjevačica jednom prilikom.

– Možda taj tekst ima najveću težinu po meni. S tim što je to odgovor na ‘Adio amore’ koju je Laća pisao u nekim svojim lošim stanjima dok se borio s porocima, a njen odgovor je uslijedio kasnije…

Tako su mama i sin razgovarali, ja to razumijem. Nekada neke stvari ne možeš reći, duša govori i onda pjesnici i umjetnici tako razgovaraju – rekla je Ana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending