Pratite nas

Poznati

Strastveni poljubac pjevačice i glumice vidjelo 27 miliona ljudi

Published

on

Strastveni poljubac pjevačice i glumice vidjelo 27 miliona ljudi

Sabrina Karpenter, trenutno je jedna od najpopularnijih pjevačica. Ali najviše bure podigla je jer je dio estradnog ljubavnog trougla koji, mimo nje, čine i Kamila Kabeljo i Šon Mendez.

Ljubavni odnos

Ova tema uveliko se vrti po svijetu šou biznisa, a Sabrinin novi album, na kojoj je čak šest pjesama posvetila ovoj “romansi”. Naime, u pjesmama je vrlo direktno opisan njen ljubavni odnos sa kanadskim kantautorom, kao i uplitanje Kamilin prstiju u isti.

Od kada su obje stekle slavu na svjetskoj sceni, često se pominje fizička sličnost između Kamile Kabeljo i glumice Džene Ortege. A vrhunac cijele priče bila je indirektna Sabrinina provokacija kada je u spotu njene pjesme “Taste” strastveno poljubila Ortegu.

Naime, u pomenutom spotu, Ortega predstavlja Sabrininu suparnicu Kamilu Kabelju, koja je predstavljena kao bivša djevojka njenog dečka.

U spotu, koji vidno predstavlja situaciju koja se odvija, Sabrina se sve vrijeme bori za ljubav muškarca, za kojeg se vjeruje da je Šon Mendez, a kojeg na kraju videa zajedno sahranjuju i postaju prijateljice.

Podsjetimo, Kamila Kabeljo i Šon Mendez bili su u vezi od 2019. do 2021. godine, kada su snimili zajednički duet pod nazivom “Senjorita”. Ubrzo nakon pomenutog dueta, raskinuli su, ali su se pomirili nakon godinu dana, kada su zajedno viđeni na Koačeli.

Međutim, u tih godinu dana koliko nisu bili zajedno, kanadski pjevač Mendez viđen je u društvu popularne Sabrine Karpenter, ali njihova veza nikada javno nije potvrđena.

Scena poljupca

Ali, sve što se izdešavalo, bilo je i više nego dovoljno da ove dvije umjetnice svoje pjesme posvete jedna drugoj i njihovim komplikovanim odnosima.

Kamila Kabeljo i Šon Mendez nisu se izjašnjavali niti u vezi spota, niti u vezi pomenute scene poljubca. Ali uzevši u obzir da im se albumi nisu slavno proveli na listama popularnosti, dodatna medijska pažnja im definitivno neće škoditi.

Poznati

Sve je spremno za koncert Nene Murića: NAJ PORTAL U BEKSTEJDŽU

Published

on

Neno Murić večeras održava svoj solistički koncert u Domu Mladih, a publiku je oduševila vijest da je specijalna gošća Jelena Tomašević. Mnoge je pozitivno iznenadio ovaj izbor gostiju, te vjerujemo da će provod biti odličan.

Inače, u bekstejdžu je Bh. dizajner Milan Senić, koji se pobrinuo sa stajling Nene Murića, ali i zanimljovo je i to da se Milan nakon sedam godina sreo sa Jelenom, obzirom da su se upoznali 2016. godine kada je Ivan Bosiljčić snimao film isto tako u Domu Mladih.

 

Neno je pripremio odličan repertoar za publiku, tako da će prisutni moći uživati u numerama poput: ” Stope da ti ljubim”, “Ljubiš mi se”, “Milimetar”,”Baška ti”,” Na tvojoj strani” i mnogim drugim.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending