Pratite nas

Poznati

Ljubavni status Emine Jahović više nije tajna

Published

on

Ljubavni status Emine Jahović više nije tajna

Emina Jahović je u novom intervjuu otkrila da li ima novog momka. Kao što je poznato, turski mediji su je ranije prošle godine povezivali s finansijskim savjetnikom Kurtom Danijelom Santejem.

Naime, navela je kako je trenutno slobodna i da neće kriti od javnosti kada bude u vezi.

– Ni dečka sada nemam jer sam fokusirana na djecu. Kad bude trebalo da se desi, desit će se. Malo sam se i povukla. Imala sam neke povrede. Pisala sam o tome, tako da, znat ćete sve kad bude trebalo – rekla je u emisiji “Ekskluzivno”.

Pjevačica je od 2008. do 2018. godine bila u braku s Mustafom Sandalom. Imaju sinove Jamana i Javuza. Emina je prošle godine tužila Mustafu zato što navodno ne plaća alimentaciju. Također je navela da je zapostavio djecu nakon što je oženio Melisu Sutsurup.

U novom intervjuu se osvrnula i na to što se njen sin Jaman odlučio upustiti u muzičke vode. Nedavno je objavio svoju prvu pjesmu pod nazivom “Yaklas yanima” (“Priđi bliže”).

– Nisam imala pojma o tome šta on radi i da se na ovaj način bavi muzikom, ne zato što nisam učestvovala u životu sina, već zato što je on bio u sobi i radio na tome i nije izlazio kao njegovi vršnjaci. Vidjela sam da se bavi dobrim stvarima. Nisam znala da će se ‘zakačiti’ na Spotify i da će ga potpisati eminentne kuće. Nije htio da se vezuje za moje ime, već je htio da pokaže svoju individualnost i to poštujem – kazala je.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending