Pratite nas

Poznati

Ovo je sin Doris Dragović: Ima 33 godine, a evo čim se bavi

Published

on

Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Za Doris Dragović (63) ov ljeto će biti veoma radno. Doris se na društvenim mrežama s vremena na vrijeme prisjeti prošlosti pa objavi starije fotografije, a pratitelje razveseli i pokojom privatnom slikom. Pjevačica je od 1990. u braku s bivšim vaterpolistom Marijem Budimirom.

U septembru 1990. godine Doris je rodila sina Bornu, a od prvog dana roditelji su htjeli da njihovo dijete odrasta daleko od svjetala reflektora.

Borna danas ima 33 godine, a nije krenuo ni maminim ni očevim stopama.

U Splitu je završio Filozofski fakultet, a filozofija ga jako zanima. Samozatajan je, a živi u rodnom Splitu. Njegova majka Doris svojedobno je otkrila čime ju je suprug očarao.

– Mario me osvojio vedrinom i pogledom. Imao je tisuću zvijezda i nadu u očima. Bila je to 1989. godina. Vani je bilo nesnosno vruće i s prijateljicom Ivankom Luetić krenula sam u novootvoreni kafić na plaži Obojena svjetlost. Lijeno se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe.

Okrenula sam se i vidjela Marija. Odmah mi se svidio, mada priznajem da to nije bila ljubav na prvi pogled, otkrila je Doris za prvi broj Storyja, a Mario je dodao: ‘Nije me osvojila nego doslovno oborila s nogu!’.

U više navrata su dokazali da su ozbiljno mislili kad su na vjenčanju izgovarali ‘u dobru i zlu’. Život im je priredio brojne teške trenutke, kao primjerice krajem 2018. kada je Mario imao srčani udar.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending