Pratite nas

Poznati

Isplivao nikad viđeni snimak Harisa i Meline: NISAM ZNALA KO JE ON!?

Published

on

Grgo Jelavić/Pixsell

Isplivao nikad viđeni snimak Harisa i Meline: NISAM ZNALA KO JE ON!?

Pjevač Haris Džinović i modna kreatorica Melina razveli su se prije nekoliko mjeseci nakon 22 godine zajedničkog života.

Par je u braku dobio dvoje djece, kćerku Đinu i sina Kana, no njihov razvod nije prošao bez trzavica.

Nedugo nakon što je objavljeno da se razvodi, pjevač je u nekoliko intervjua otkrio da je ‘radio i davao’. Da je ‘kao i svaki prevareni muškarac posljednji sve saznao’. Nije zaboravio spomenuti i da se Melina sa sinom Kanom nije čula mjesec i po dana, dok za razliku od njega ona nije istupala u javnost.

Sad je na društvenim mrežama osvanula snimka intervjua iz razdoblja dok je par još uživao u ljubavi. Melina je tada govorila da ‘nije znala za Harisa Džinovića i njegove pjesme’, što je Haris prokomentirao osmijehom.

Pjevač je pogledao voditeljicu dok je jeo i rekao:

– Kad me prvi put vidjela gledala je u mene kao u spomenik.

Na Melininu izjavu da je tada živjela u Hrvatskoj gdje se narodna muzika nije slušala te da zbog toga nije znala ko je Džinović, Haris se ponovno samo nasmiješio.

 

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending