Pratite nas

Poznati

Ovako izgleda supruga Hari Mata Harija: Jasminku oženio nakon 16 godina veze

Published

on

Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari već je 14 godina u braku s Jasminom Ištuk, ženom koju je upoznao daleke 1994.

No mnogi ne znaju da se pjevač još kao jako mlad zaljubio u svoju prvu suprugu Aidu. Vjenčali su se 1983. godine kada je on imao svega 19 godina.

U braku su dobili kćerku Nađu, mada je Hari rekao da tada nije bio spreman za ulogu oca. Desetak godina kasnije dobili su i sina Damira.

– U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate istu. Nikada nisam imao problema s drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasio od žena, a to je jedan od nusprodukta koji ide uz muziku i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali rijetko. Uvijek joj kažem ‘Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe’. Ja sam već sa 20 godina bio definiran kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prebroditi. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog djece – istaknuo je bio Hari 2006. godine.

Marko Mrkonjić/Pixsell

Marko Mrkonjić/Pixsell

Inače, Hari iz veze sa Sarajkom Majom ima sina Maka kojem je dao i svoje prezime.

Recept uspješnog braka s Jasminkom je njegova promjena.

– Ja sam imao dva braka, ne mislim da je to spektakularno, samo sam ja bio različit i moja pozicija gledanja na život. A u centru je stvar ista. Obje moje žene su bile sjajne – rekao je svojevremeno Hari u emisija ‘Od A do Da’.

Poznati

Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA

Published

on

Foto: Brendan McDermid/REUTERS
Da li je Baba Vanga pogodila za Trampa: BIVŠI PREDSJEDNIK AMERIKE ĆE OSTATI GLUH, IMA LI S OVIM VEZE POKUŠAJ ATENTATA
“Balkanski Nostradamus”, kako je baba Vangu prije nekoliko godina prozvao cijeli svijet, predvidjela je pojavu misteriozne bolesti, misleći na koronavirus u 2020. godini. Tada je, govoreći o užasnoj pošasti, naglasila da će se “moćni” predsjednik također razboljeti.

– Predsjednik, 45. po redu, razboljet će se i ostat će gluv. A otkriće mu se i tumor na mozgu – rekla je baba Vanga.

Na društvenim mrežama danas se, očekivano, ponovo priča o proročanstvu Babe Vange da će Tramp ostati gluh.

Razlog naravno jučerašnji pokušaj atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa tokom predizbornog skupu u Butleru, Pennsylvaniji. Tada je Tramp pogođen u uho, nakon čega se podigao obljiven krvlju koja je šikljala iz uha.

FBI je objavio ime napadača, kazavši da se radi o 20-godišnjem Thomas Matthew Crooksu.

– FBI je identificirao Thomasa Matthewa Crooksa, 20, iz Bethel Parka, Pennsylvania, kao subjekta umiješanog u pokušaj atentata na bivšeg predsjednika Trampa (Donalda Trumpa) 13. jula u Butleru, Pennsylvania – navodi se u saopćenju saveznih istražitelja.

Što se baba Vange tiče, ona je predvidjela i zastrašujući cunami koji se na sreću (još) nije dogodio, a rekla je i da će biti navodno  atentat  na ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Iako odavno nije među živima, baba Vanga je predvidjela 11. septembar u SAD, cunamije u Japanu, kao i Bregzit.

(Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending