Pratite nas

Poznati

‘Kalman boemi’ iz sedmice u sedmicu potvrđuju da su najslušanija emisija: ŽELJKA, TI SI NAŠA KRALJICA!

Published

on

Željka Jurišić, prepoznatljivo lice bh. folk muzičke scene, koju mnogi poznaju kroz sjajne nastupe, posebno u takmičenjima Zvezde Granda i Nikad nije kasno (treće mjesto) gostovala je u popularnoj emisiji “Kalman boemi” koju uređuje i vodi Almir Bičakčić zajedno sa svojim prijateljem i kolegom Edinom Džinićem.

Sjajan šou

Puna dva sata priredili su sjajan šou uz brojne hitove i obilje pozitivnih komentara slušatelja, a i gledatelja koji su pratili emisiju i putem FB live-a.

“Željka, ti si naša kraljica”, “Dva izvrsna vokala”, “Željka ubijaš s glasom”, “Sjajan odabir gostiju”, “Uživamo i pjevamo zajedno sa Željkom i Edinom” – samo su neki od komentara slušatelja najslušanijeg Kalman radija.

– Iako imamo maltene sve popunjeno, što se tiče nastupa, pa čak i neke zakazane koncerte i za narednu godinu, nismo mogli odbiti ekipu meni jako dragog Kalman radija i učestvovati u Kalman boemima. Bilo je prelijepo, baš prava uživancija. Osjećali smo se kao kod kuće i za Kalman radio smo uvijek tu – kazala je za ‘Naj portal’ Željka Jurišić koja ovih dana promoviše svoj novi singl “Varalico”. Na zahtjev slušatelja pjesmu je izvela i uživo.

Skromnost i sjajan vokal

Željka, koja je tokom brojnih nastupa tokom takmičenja mnoge oduševila svojim vokalnim sposobnostima i svojom skromnošću, priprema se i za još jedan nastup u Sarajevu. Tačnije u Hadžićima na manifestaciji “Hadžićko ljeto” 24. jula.

Narednog ponedjeljka od 20h u emisiji ‘Kalman boemi’ će gost biti popularni folk pjevač Šaćir Ameti sa svojim bendom.

Prijatelj emisije je, naravno, ‘Naj portal’.

U VIDEU ispod pogledajte kompletnu emisiju:

 

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending