Pratite nas

Poznati

Nije vrelo samo na stadionima u Njemačkoj: BOŽO OBASUT OSMJESIMA I PONEKOM SUZICOM

Published

on

BOŽO OBASUT OSMJESIMA I PONEKOM SUZICOM

Njemačka je u centru pažnje evropske javnosti zbog fudbalskog prvenstva.

Ipak, da se ne vrti baš sve oko fudbala – pokazao je Božo Vrećo.

Princ sevdaha je nedavno održao koncerte u Berlinu i Dortmundu.

I čini se da nije vrelo samo na stadionima.

Objavio je Božo neke snimke na Instagramu i pohvalio se.

-Zahvaliću Svevišnjem i UNIVERZUMU na sinoć i preksinoć, na sjajnim predivnim koncertima u Berlinu i Dortmundu. Kakva čast, kakva ljubav i kakva čistota duša. Uvijek ću vam doći, uvijek, obasuli ste me darovima i ljubavlju, zagrljajima, osmjesima i ponekom suzicom. Neka ste, trebalo mi je osjetiti i dati vam ono najvrednije što imam – toplinu i ljubav koja rastapa i najtvrđe kamenje. Hvala vam voljeni moji i dubok naklon – oglasio se Vrećo nakon magičnih noći u Njemačkoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Poznati

Alen Hrbinić 4. novembra u Sarajevu promovira novi album sa deset pjesama

Published

on

Alen Hrbinić nema vremena za odmor. A, nakon što je predstavio novi spot za pjesmu „Ne budi me“, otputovao je u Sjevernu Makedoniju gdje je učestvovao na Makfestu u Štipu.

– Na ovom odličnom muzičkom događaju još jednom se potvrdilo da publika i kolege u ovoj zemlji vole ono što radim. Odlično sam dočekan i nagrađen aplauzom nakon što sam na makedonskom izveo pjesmu “So tebe”. Nemam previše vremena za odmor i vraćam se u Sarajevo, gdje ću pripremati promociju novog albuma „Ljubavi stare“ na kojem se nalazi deset pjesama.

Novi CD ću predstaviti u ponedjeljak, 4. novembra, u 19 sati u ateljeu „Figure“.

Tom prilikom održat ću mini koncert i izvesti nekoliko novih pjesama uz pratnju dragih kolega Kenana Ferhatovića, Alena Miličevića, Sayida Rezića i Sanjina Lutvića – kaže Alen Hrbinić koji u posljednje vrijeme nastupa pod umjetničkim imenom Rossi.

Alen Hrbinić singlom “Ne budi me” najavio novi album

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending