Pratite nas

Poznati

Električni orgazam, Kerber i Goblini na trećoj večeri Belgrade Beer Fest-a

Published

on

Električni orgazam, Kerber i Goblini na trećoj večeri Belgrade Beer Fest-a

Uprkos jakom i olujnom vetru na novobeogradskom Ušću, Belgrade Beer Fest je i treće festivalske večeri pokazao da zasluženo nosi titulu jednog od najznačajnijih beogradskih i regionalnih muzičkih događaja.

Brojne generacije

Jedan od najpoznatijih ex-yu bendova, Električni orgazam, na čelu sa frontmenom Srđanom Gojkovićem Giletom, izveo je neke od njihovih najvećih hitova, poput „Igra rokenrol cela Jugoslavija“, „Zlatni papagaj“, „Krokodili dolaze“, i mnogi drugi, koji su obilježili brojne generacije u regionu.

Kerber

Kerber

Aktivan na muzičkoj sceni još od 1980. godine, bend je još jednom prikazao svoj jedinstveni zvuk i autentični rockn& roll izraz. Program na Belgrade Beer Fest-u je obilježen sjajnim nastupom grupe Kerber. Gale i ekipa su još
jednom potvrdili da su i nakon više od 4 decenije postojanja ubjedljivi miljenici ljubitelja hard rock zvuka.

Ovaj niški sastav je započeo svoj nastup pjesmom „Ratne igre“. A uzbuđena masa je pala u delirijum još na prve taktove ovog vanvremenskog hita. Nakon toga, u narednih sat i po vremena, nizale su se numere, kao što su “Bolje da sam druge ljubio” i “Samo ti”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Za sam kraj, Gale je stihovima poznate numere poručio jednu veoma bitnu poruku – „Hajde da se volimo“.
Veče je zaokruženo ozbiljnim punk rock performansom Goblina, čije su numere obilježile regionalnu muzičku scenu.

Uprkos čestim promjenama postave, ovaj šabački sastav je zadržao svoj autentični izraz i nakon 30 godina postojanja, jasno dokazuje da pank nije mrtav. Sa svakom novom strofom, euforija krcatog Ušća na Belgrade Beer Fest-u je nastavila da raste. Nastup su otvorili numerom „Mirno more“, koja se našla na njihovom posljednjem albumu „Jednina“.

Opčinjena publika

Na repertoaru su zatim uslijedili prepoznatljivi hitovi, poput „Daleki put“, „U magnovenju“, „Luna“, „Deca iz komšiluka“, „Anja, volim te“ i mnogi drugi. A opčinjena publika je gromoglasno pjevala i nakon završenih pjesama.

Tekst: Slavica Danilović (Naj portal)
Foto: Live Production

 

Poznati

Božo Vrećo rasplakao fanove: OBJAVA O MAJCI UVIJEK RASTUŽI

Published

on

Božo Vrećo rasplakao fanove: Majčica i naši dlanovi

Božo Vrećo se sastao sa majkom Milom i opet je uspio da rasplače fanove emotivnim riječima.

Odlučio je da objavi sliku njihovih dlanova.

Motivisala ga je majčinska ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

– Majčica i naši mali dlanovi. Identični i poput odraza u ogledalu. Iz tog malenog dlana izraste čudesno sjeme, u stisnutoj šaci ono proklija, a u otvorenoj pusti nit što seže do neba. A kakvo je to sjeme?! Sjeme božanske ljubavi. Neprolazne, nedokučive, neizrecive – napisao je Vrećo.

Dan prije ove objave, još jednom je pisao princ sevdaha o mami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

– Trenutak djeljenja beskrajne ljubavi i našeg ručka prije mog novog koncerta u Švicarskoj za par dana. Tepamo, mazimo se i pazimo, i nema rodova, MI SMO SVE, JER LJUBAV JE SVE I BOG JE SVE I DOBROTA JE SVE. Svako ko vam kaže drugačije nema ništa u sebi od navedenog, pa ga se i klonite. A mi vas VOJIMO. Srna i lane – napisao je Vrećo u opisu snimka.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending