Pratite nas

Poznati

Prve fotke prelijepe kćerke transrodne pjevačice Elektre Elite

Published

on

Prve fotke prelijepe kćerke transrodne pjevačice Elektre Elite

Elektra Elite otkako se pojavila u šozbiznisu lik svoje djece krije kao zmija noge, uprkos tome što ih često spominje u intervjuima.

Kćerka Diva

Transrodna pjevačica sinoć je prvi put viđena s kćerkom Divom. I to dok su sjedile u jednom beogradskom restoranu u društvu nekoliko prijatelja. Njihovo prisustvo izazvalo je veliku pažnju. Pogledi drugih gostiju bili su usmjereni ka njima. To nije ni čudo jer je kčerka transrodne pjevačice, Diva izrasla u pravu ljepoticu.

– Elektra je odlučila da maksimalno uživa u Beogradu. Nije željela da sebe i svoju porodicu uskrati tog užitka. Tek što se vratila iz Sarajeva kćerku je sačekala na aerodromu koja je doputovala iz Švicarske kako bi nekoliko dana provela u srpskoj prijestonici.

Diva ima 22 godine, studira medicinu u Cirihu. Važi za dobru i vaspitanu djevojku, što se može zaključiti po njenom ponašanju. One su se sa prijateljima maksimalno opustile, a pjevačica nije štedjela novac da svima sve obezbijedi za stolom – ispričao je naš izvor.

Inače, Elektra dok je bila u sretnom braku sa suprugom dobila je dvoje djece Oskara i Divu koja su joj centar svijeta. Oni su je maksimalno podržali u odluci da postane transrodna osoba i nimalo se ne stide toga.

Najbolji otac

– Ja ću svojoj djeci uvijek biti najbolji otac bez obzira na moj fizički izgled. Bez njihove podrške nikada se ne bih usudila na ovaj korak. Dobila sam i podršku bivše supruge i jedna za drugu smo uvijek tu, i u dobru i u zlu – jedna je od izjava Elektre Elite koje je ranije davala za medije.

 

Poznati

Azra Husarkić najavljuje veliki povratak: ZAŠTO PJESMU ‘OČE I MAJKO’ OBJAVLJUJEM U 5 SATI I 6 MINUTA

Published

on

Poznata, lijepa, mlada, atraktivna i prije svega odlična pjevačica, Tuzlanka Azra Husarkić ponovno se na velika vrata vrća u svijet muzike.

Poklon roditeljima

A, ovaj put je to sa dosta novih pjesama. A Azra je svoj veliki povratak najavila pjesmom „Oče i majko“ koju poklanja svojim roditeljima, ali i svim roditeljima, majkama i očevima širom svijeta.

– Da, ovo je prva pjesma i ujedno najava mog novog albuma, koji će prije samog objavljivanja biti najavljivan i sa još nekoliko novih pjesama, singlova. Sve je to već sada isplanirano na duge staze, tako da će biti više od deset novih pjesama – rekla nam je Azra na početku razgovora.

 

Zašto si baš sa ovom pjesmom odlučila da najaviš novi album, ali i tvoj novi veliki povratak na muzičku scenu?

– Iz prostog razloga, što svojim roditeljima dugujem najviše što sam do sada postigla, ne samo u karijeri, već u životu općenito. Jednostavno sam htjela da im se na ovaj način zahvalim. Mislim da boljeg poklona za njih, ali i za mene nema. Ja sam od samog početka htjela da u jednoj pjesmi obavezno tematika budu roditelji. Kada sam dobila pjesme, odnosno tekstove sa melodijom, nisam htjela da to bude nešto tužno ili da bude balada, već da bude baš vesela pjesma. Pjesma koja će biti sretna, koja će uveseljavati ljude,ali i svakog roditelja,a ne samo moje roditelje. Došla sam do zaključka da moju veselu, sretnu i pozitivnu energiju prenesem i na pjesmu.

Ko je radio na spotu pjesme?

– Spot je radio fenomenalni Haris Dubica, snimali smo na više lokacija u više država. Jednostavno smo htjeli da u te tri, četiri minute prikažemo to naše apsolutno podneblje. Gdje ne postoje nikakve razlike, gdje smo svi jedno, da su nam roditelji, gdje god bili u svijetu, najbitnije osobe u našim životima. Haris Dubica je odradio baš, baš dobar posao i veoma, veoma sam zadovoljna.

Fantastični Dejan

Zašto Haris Dubica, zašto ne Dejan Milićević?

– Dejan je radio na nekim mojim pjesmama i on je zaista fantastičan. Haris Dubica je moja budućnost i on će raditi na mojim mnogim spotovima za pjesme koje su u pripremi snimanja. Smatram da je Dubica jedan od najvećih umjetnika na našim prostorima, najkreativniji je. Naravno tu su i drugi, koji su jako dobri. Svako od njih ima svoju priču po kojoj su poznati, a Haris je baš poznat po svojoj kreativnosti, unikatnosti. Kad se gledaju spotovi Harisa Dubice odmah znaš da je on autor i nema šanse da se pogriješi.

Da li si razmišljala da se u tom spotu pojave i tvoji roditelji?

– Ja sam to htjela od samog početka, razgovarali smo na tu temu, ali oni su to odbili jer nisu htjeli da se izlažu javnosti. Oni to vole da gledaju u svom domu, daleko od očiju javnosti. Moj otac je mene cijelog života podržavao i da njega nije bilo, nikad ne bi bila tu gdje sam danas. Ali, isto tako i mama, a otac je dok sam bila dijete putovao sa mnom. Ja sam se složila sa njihovom odluku, oni vole da gledaju to sami i da se raduju svakom mom uspjehu.

Sve je simbolično

Zašto si najavila izlazak spota u 17:06 sati ili 5 sati i 6 minuta?

– Meni je to nekako simbolično, s obzirom da se vraćam nakon godinu i pol dana, dvije godine kako ništa nisam snimala, sve je to jedna nova era za mene. Definitivno nova era, posebno što se tiče novih pjesama i projekata, a koji nisu samo sad i više me nema. Sve je ovo sada na dugoročne staze. A 5. 6. je moj rođendan.

Bato Šišić (Naj portal)

 

Uživajte u novoj pjesmi: 

 

 

 

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending