Pratite nas

Poznati

Skandal obilježio Best Model Zagreb: Pobjednik poručio ‘izgledao sam kao afrička roba’

Published

on

Foto: Screenshoot Pink TV

Skandal obilježio Best Model Zagreb: Pobjednik poručio ‘izgledao sam kao afrička roba’

Nedavno su u hrvatskoj metropoli održani izbori za Lice godine i Best Model Zagreba u organizaciji poduzetnice i organizatorice Matee Jakopine.

U žiriju se našla Ava Karabatić koja je osim ocjenjivanja prelijepih modela i zapjevala.

No gdje god Ava dođe, ne manjka skandala. Naime, Splićanka se u backstageu verbalno sukobila s poznatom srpskom pjevačicom Sexy Sandrom o kojoj je brujala regija, a sad se ponovno vratila na scenu. Uzrok nesuglasica je bila vizažistica, odnosno odsutnost iste.

– Zvijezda nije odjevena, zvijezda je tek stigla i mora se odjenuti i sama našminkati – podbola je srpska pjevačica Avu na što joj je ona ljutito odgovorila:

– Je li to kolegica? Moja podrška kolegici, ali je li tako da to nije normalno. Oprosti nisam te vidjela… Je li tako da to nije normalno, pogotovo za nekog tko ima ime, prezime i brand iza sebe? Ja to nisam doživjela u 17 godina rada.

Lente su odnijeli prelijepa Lorena Čačija te influenser, novinar i rijaliti zvijezda – Ivan Bašić.

Ivan je na nacionalnoj frenkvenciji u emisiji otkrio kako mu se apsolutno ništa nije svidjelo. Bio ogorčen na stajling  koji su mu dodjeli, te isto tako svim kolegama novinarima prijetio da ne stave ni jednu fotografiju u medije.

– Na izboru mi se ništa nije svidjelo, izgledao sam kao afrička roda – rekao je Ivan.  (Naj portal)

 

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending