Pratite nas

Poznati

Sanja Maletić podržala svoju Tuzlanku Šejlu Zonić: KONAČNO SMO DOBILI VOKAL KAKO BOG ZAPOVIJEDA

Published

on

Sanja Maletić podržala svoju Tuzlanku Šejlu Zonić: KONAČNO SMO DOBILI VOKAL KAKO BOG ZAPOVIJEDA

Poznato je da na estradi ima veoma malo iskrenog prijateljstva. Veoma rijetki su oni koji pohvale rad ili novu pjesmu svojih kolega.

Međutim, izuzetaka je bilo i bit će ih uvijek. A po pitanju estrade jedan iskren i fer igrač je popularna pjevačica narodne muzike, Tuzlanka Sanja Maletić.

Iza Sanje je dugogodišnja uspješna estradna karijera, iza nje je dosta megahitova, koji su danas evergrini narodne muzike. Mnoge njene kolegice ih pjevaju na nastupima, a mlade pjevačice snimaju covere od Sanjinih hitova, pa zahvaljujući njima budu odmah primjećene na estradi. Sanja je još jednom pokazala svoj karater i njeno veliko srce, kada je je javno podržavala svoju Tuzlanku Šejlu Zonić tokom takmičenja u Zvezdama Granda. Posebno tokom finalne večeri.

– Ne samo moja, već naša kompletna podrška bi bila ništa, da naša Šejla nema takav raskošan talenat. BiH je dobila jednog izvođača za nacionalnu televiziju. Ja lično Šejlu vidim u budućnosti kao nacionalno muzičko blago BiH poput Bebe Selimović, Nade Mamule, Hanke Paldum. Konačno smo dobili vokal na estradi kako dragi Bog zapovijeda.

– Od srca joj želim da dalje širi svojim raskošnim glasom ljubav i sreću diljem svijeta i da ostane ponos BiH. A, i njenu mentorku Cecu Ražnatović jako mnogo volim, poštujem i cijenim. Baš kao i njenu djecu koja su kulturna i fino odgojena. Ja bih na kraju citirala riječi uvaženog pisca Jovana Dučića:

‘Prijateljstvo je jače od srodničkih veza, jer porodično srodstvo može postojati bez ljubavi, a prijateljstvo ne može’.

Bato Šišić (Naj portal)

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending