Pratite nas

Poznati

Poslušajte novi cover Benjamina Huseinovića: NADAM SE DA ĆE VAS POGODITI KAO MENE

Published

on

Poslušajte novi cover Benjamina Huseinovića: NADAM SE DA ĆE VAS POGODITI KAO MENE

Za mladog pjevača Benjamina Huseinovića s pravom kažemo da je nova zvijezda bh. estrade. To dokazuje iz nastupa u nastup, gdje je sve i jedan klub ispunjen do posljednjeg mjesta. Ne samo u BiH, nego i po dijaspori.

No, Benjamin se ne osvrće na to što je do sada postigao, ‘gazi’ jako prema samom vrhu. Snima covere, priprema nove pjesme. Iako je vezan za sevdah, Huseinović je ovaj put odlučio snimiti malo drugačiji cover. Riječ je o hitu Šekiba Mujanovića ‘Poželim’ koji je donio na samo sebi svojstven način.

S nedavnog nastupa u sarajevskom klubu Bambus

S nedavnog nastupa u sarajevskom klubu Bambus

Da je uradio dobar posao svjedoče pregledi na njegovom Youtube kanalu. Pjesma je naišla na sjajan odziv kod slušalaca, posebno što je oživio jednu sjajnu pjesmu, koja je pomalo i pala u zaborav.

-Pjesma je sjajna, zato sam i odlučio da joj dam novo ruho. Nadam se da se publici dopada, a ako je suditi po reakcijama, vjerujem da sam napravio odličan posao – rekao nam je Benjamin te dodao:

– Pošto su me mnogi pitali kad će nova pjesma napokon izaći, odlučio sam da vam prije svega toga poklonim jedan cover! Odabrao sam jednu jako emotionu pjesmu koja meni mnogo znači.  Nadam se da će i vas pogoditi kao i mene. Vaše je da je poslušate, komentarišete i dijelite! Hvala mom bratu @mehmedmehic i Studio M Production – napisao je Huseinović na svom Instagram profilu @benjohuseinovic.

Poslušajte pjesmu ‘Poželim’ u izvedbi sjajnog Benjamina Huseinovića:

 

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending