Pratite nas

Dijaspora

Grandova pjevačica za rođendan nije primala poklone: NOVAC U HUMANITARNE SVRHE

Published

on

Grandova pjevačica za rođendan nije primala poklone: NOVAC U HUMANITARNE SVRHE

Grandova pjevačica Elma Hrustić proslavila je svoj rođendan u krugu prijatelja i porodice. Ali ove godine za sve njih je imala posebnu molbu.

Svake godine od prijatelja dobija lijepe poklone i dosta skupe poklone. Posebno ako se uzme u obzir da je okružena ljudima iz javnog poslovnog turskog svijeta kojima novac nikada nije predstavljao problem.

Elma je ove godine odlučila da novac koji bi potrošili na poklone uplate u humanitarne svrhe. Tako mogu da pomognu nekome kome je ta pomoć zaista potrebna.

Ovim gestom pjevačica je dirnula svoje prijatelje i još jednom pokazala zašto je dobar prijatelj a na prvom mjestu čovjek.

– Sebi sam ove godine poželjela zdravlje i mudrost jer živimo u svijetu kada morate biti mudri kako prema ljudima tako i prema životu. Nikada ne znate šta vam budućnost donosi – dodala je Elma Hrustić.

Dijaspora

Prija ne staje: Zakazala dva koncerta u Splitu

Published

on

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović nastavlja nizati uspjehe, a upravo je najavila svoj 19. koncert u Hrvatskoj. Splićanima je malo jedna večer s Aleksandrom Prijović! Regionalna zvijezda je u petak popodne najavila prvi veliki koncert u najvećem dalmatinskom gradu za 9. novembra, a sada je zbog velikog interesa publike dodala i drugi dan – 10. novembra, također u Dvorani Gripe.

Prijović je u petak u Zürichu održala 50. koncert u sklopu uspješne turneje, a samo u Hrvatskoj pjevala je u 17 rasprodanih dvorana. Po pet puta u Areni Zagreb i osječkom Gradskom vrtu, po tri puta u Rijeci i Areni Varaždin i jednom u zadarskom Višnjiku te na taj popis sada dodaje i dva koncerta na Gripama.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending