Pratite nas

Poznati

Benjamin Huseinović je nova bh. zvijezda: POGLEDAJTE KAKAV LOM JE NAPRAVIO U SARAJEVU

Published

on

S nedavnog nastupa u sarajevskom klubu Bambus

Ako je suditi po prvom klupskom nastupu u Sarajevu, Benjamin Huseinović je nova zvijezda bh. estrade. Ovaj mladi i perspektivni pjevač napravio je ‘krš i lom’ u popularnom sarajevskom klubu “Bambus”, gdje je sve bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta. Kod njega, očito, nije važila ona ‘prvi mačići se bacaju u vodu’.

 

Publika je svaku pjesmu pjevala s njim uglas, a on se potrudio da pripremi poseban repertoar za svoj grad.

Priželjkivao je ovaj nastup, a desilo se nešto o čemu nije mogao ni sanjati. Tu emociju su Sarajlije osjetile te su ga prihvatile ‘na prvu’. Nizao je velike hitove, ponešen atmosferom koja je bila na vrhunskom nivou.

No, pravo ludilo se desilo kada je, kao iznenađenje večeri, stigao Tapani uz čiju pratnju je Benjamin doveo ovu večer do vrhunca. Publika je naprosto klicala od oduševljenja, te do jutarnjih sati uživala u spektaklu koji im je priredila, zasigurno, nova zvijezda na estradnom nebu.

 

 

Ni sam Benjamin nije krio oduševljenje. Očekivao je puno, ali ovo što mu se desilo sinoć je ostvarenje njegovog sna. Tek sada slijedi ono pravo od njega. Novi cover, nova pjesma, nastupi širom BiH, Evrope…

– Moje vrijeme tek dolazi – dodao je ovaj sjajni pjevač, na čijem glasu bi pozavidjele mnogo iskusnije kolege.

S obzirom na to da potiče iz muzičke porodice, ne iznenađuje što je i on krenuo muzičkim vodama.

No, sigurno će upravi on biti taj Huseinović za kojeg će publika širom regije tek da čuje. Karijera je krenula iz Šehera, a nastavit će se ko zna gdje…

Više o ovom mladom i talentiranom momku, saznat ćete u intervjuu koji ćemo uskoro objaviti na našem portalu. Kako Sarajke reaguju na njega, kakav je njegov ljubavni status, hoće li se orijaviti na Zvezde Granda… čitajte na ‘Naj portalu’.

(Naj portal)

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending