Pratite nas

Poznati

Ugostila ekipu ‘Naj portala’: GLEDAJTE EKSKLUZIVNI INTERVJU SA ZORICOM BRUNCLIK

Published

on

Zorica u razgovoru s našim novinarom

Ugostila ekipu ‘Naj portala’: EKSKLUZIVNI INTERVJU SA ZORICOM BRUNCLIK

Zorica Brunclik ovih dana boravila je u Sarajevu, gdje je imala maestralan nastup u klubu Coloseum. S obzirom na to da nije nastupala devet godina u šeheru, očekivano je bilo da su je Sarajlije s oduševljenjem dočekale.

Više stotina posjetilaca pjevalo je uglas njene najveće hitove. “Lavica” muzičke scene, kako je nazivaju, i dalje zrači takvom energijom, da je i ona mlađa publika naprosto bila očarana njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eldar Abaz (@abaz.eldar)

A dan kasnije, ugostila je ekipu našeg portala, kada nam je otvorila dušu i srce. Zorica je govorila o svim temama, dotakla se koncerta u Zetri, epidemiji razvoda na estradi, pomenula i svoju drugaricu Šemsu Suljaković. Kaže da je Šemsa napravila presedan i jedino njoj došla kao gost na koncert na Tašu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Ovom prilikom smo joj poklonili i ogrlicu, sarajevskog brenda Divnora, kojom se oduševila. Naravno u boji koju ona najviše voli.

Video intervju moći ćete gledati sutra na Naj portalu. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending