Pratite nas

Poznati

Prvi javni okršaj Meline i Harisa Džinović

Published

on

Melina i Haris Džinović

Prvi javni okršaj Meline i Harisa Džinović

Haris i Melina Džinović, jedan od najpoznatijih estradnih parova, riješili su da stave tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a ona je jednom prilikom otkrila u emisiji da je nastala svađa oko kupovine između Harisa i nje.

Koristi mladost

– Zadnje dvije godine imam farmerke i sretna sam. Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u Dioru i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pritom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle… I meni Hari kaže: „Ženo, šta će ti to, mlada si, lijepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost”.

Ja se okrenem i kažem mu: „Jesi li ti to stipsa, je l’ ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?“ Čovjek je samo rekao: „Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam“. Poslije je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam cijelu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cijenim tek kad sam izgubila – ispričala je svojevremeno Melina, prenosi Blic.

– Haris je bio u pravu, ali to je mladost. Sve mi treba, u tri boje mi treba, kako ću bez toga da živim. On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena, kad se crno ispere to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno. Brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale – zaključila je Melina za “K1 TV”.

Vrag odnio šalu

Pjevač je u svojoj ispovijesti otkrio kako je izgledao njegov život sa Melinom prije nego što su odlučili da se razvedu.

– Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam vidio da je vrag odnio šalu. Ona je lijepa žena, a posebno je trijumfalna. Ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i vjerovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa. Sigurno je da ima njene krivice u tom nevjerstvu, ali to ona jedino zna – rekao je Haris.

Poznati

Tifa slavi 64. rođendan: Ni ne pomišlja na penziju

Published

on

Legendarni pjevač Mladen Vojičić Tifa danas slavi 64. rođendan.

Mada mnogi u njegovim godinama polako pomišljaju na penziju, kod Tife to nije slučaj, piše Raport.ba. On punom parom nastupa s “Bijelim dugmetom”, koje se nalazi na slavljeničkoj turneji povodom 50 godina grupe.

Osim toga Tifa je aktivan i u studiju, a veliku radost mu pričinjavaju njegove dva mačka koja je udomio prije nekoliko godina.

‘Naj portal’ na promociji filma “Dolina ćupova”: TIFA SE RASPLAKAO PA NAPUSTIO DVORANU

Njegova supruga Ljilja i on izuzetno su ponosnu na kćerku Saru, mladu sarajevsku glumicu i pjevačicu. Nedavno je dobila ulogu u mjuziklu “Jadnici”, koji će krajem novembra imati premijeru u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Sara će glumiti lik Eponine.

Članica je grupe “Dolija”, popularnog sarajevskog metal benda. U Sarajevu je ostvarila i zapažene uloge u nekoliko mjuzikla.

Mnogi se slažu da Tifinu kćerku, s obzirom na njene izvanredne vokalne sposobnosti, čeka sjajna karijera. Sara pjeva od ranog djetinjstva, a u svemu je imala veliku podršku roditelja.

Tifa je istinska sarajevska legenda, gotovo cijelo vrijeme opsade ostao je u svom rodnom gradu, a nezaboravna je njegova maestralna i emotivna izvedba pjesme “Grbavica”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending