Pratite nas

Poznati

Vodio me u hotelske sobe: ŠABANOVA LJUBAVNICA IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE

Published

on

Šaban i Cuca

Vodio me u hotelske sobe: ŠABANOVA LJUBAVNICA IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE

Nedavno je prošla peta godina od tragične smrti Šabana Šaulića.

Vijest o odlasku kralja narodne muzike potresla je regiju, a prije tri godine je ovim povodom govorila i pjevačica Ivona Negovanović Cuca, koja je tada otkrila detalje veze.

Ivona je 2016. godine za medije izjavila da je ponosna što je ljubavnica kralja narodne muzike. Pjevača je upoznala u Bosni, na jednom nastupu, i tada su razmijenili brojeve telefona.

– On je svih ovih godina meni bio sve! Nisam zvala oca kada mi treba savjet, već njega. On mi je bio desna ruka i za posao i za život. Mogu slobodno reći da je Šaban imao glavnu ulogu u mom životu. On je bio zaslužan za sve što sam napravila i naučila. Učio me je da ne budem osvetoljubiva jer ni sam nije bio osvetoljubiv. Učio me je da praštam. Sve to mi je ostalo od njega. Imali smo sličnu narav i mentalitet.

– Nisam neko tko voli privlačiti pažnju i skromna sam, baš kao što je i on bio. Kad smo šetali kroz grad, nisam bila upadljiva. Kada smo odlazili na večere, htjela sam ići na skrivena i mirna mjesta. Volim sjediti pored vode i obožavam pecanje, baš kao što je i on volio. Ljeta smo provodili u Krčedinu, a zime u Beogradu u raznim apartmanima i hotelima. Gledali smo utakmice, pričali o životnim događajima. Šaban mi je dosta pričao o svojoj majci i prijateljima iz Šapca – otkrila je tada Ivona i istaknula kako Šaulić nije htio ići kući od nje jer ga je supruga Gordana stalno tjerala da radi.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending