Pratite nas

Poznati

Mile Kitić: SARAJEVO JE OD MENE NAPRAVILO VELIKO IME

Published

on

Mile Kitić

Mile Kitić kaže da, kada je otišao iz Sarajeva, bio je baš veliko ime.

– Ja kada sam otišao iz Sarajeva bio sam baš veliko ime. Snimao sam sa Bosancem ploče, imao hitove. Ono što je neizbježno je to da je Sarajevo od mene napravilo ime. Stvorilo ime u Jugoslaviji, a ja sam samo nastavio kada sam otišao u Beograd. Ali, sve to nema veze. Eto Halid Bešlić, Šerif Konjević su velike zvijezde, a nisu u Beogradu.

– Mislim da je sve to sudbina koja je pomiješala karte, da sam ja danas gdje jesam, a najviše u Domikanskoj Republici. Ali, da sam ostao u Sarajevu mislim da bi na istom nivou bio. (B. Š. / Naj portal)

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending