Pratite nas

Poznati

Majka Nataše Bekvalac i dalje je bomba: MODNA IKONA U 70. GODINAMA

Published

on

Nataša Bekvalac

Majka Nataše Bekvalac i dalje je bomba: MODNA IKONA U 70. GODINAMA

Nataša Bekvalac često svoje pratitelje na društvenim mrežama nasmijava šalama na sopstveni račun i teško je izdvojiti najbolji iz zbirke “bekvalizama”.

Poznato je da ima izuzetno duhovitu komunikaciju sa članovima porodice, naročito sa majkom.

Gospođa Mira, koja je nekim čudom uspjela da zaustavi vrijeme, u decembru je proslavila 71. rođendan. Vjerovali ili ne!

Popularna pjevačica i njene sestre Kristina i Dragana od mame su naslijedile ljepotu. Dobre gene, a mora se priznati – i istančan ukus.

Ona, kao dama starog kova, uvijek glasa za eleganciju i klasiku. Nedavna zabava povodom šestog rođendana najmlađe unuke Katje bila prilika da napravi mali iskorak.

Njen suprug Dragoljub Bekvalac, kao bivši sportista, voli opušteniju garderobu. No, majka Nataše Bekvalac se opredijelila za efektnu maslinastozelenu kombinaciju. Široke pantalone i košulju, a ispod je imala klasičnu crnu majicu.

Poseban šmek priči dala je marama sa tufnama, vezana oko vrata.

Ova nijansa zelene sjajno se složila sa Mirinom bojom kose i u potpunosti je odgovarala ambijentu koji su krasili crni i ljubičasti baloni.

U svakom slučaju, majka Nataše Bekvalac je ispratila temu zabave, pokazavši da bi i te kako mogla da stane rame uz rame sa svjetskim ikonama stila njenih godina, piše Hello.rs.

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending