Pratite nas

Poznati

Isak je žrtva velike prevare: KO SE LAŽNO PREDSTAVLJA KAO JA?

Published

on

Isak Šabanović

Isak je žrtva velike prevare: KO SE LAŽNO PREDSTAVLJA KAO JA?

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Isak Šabanović našao se na meti velike prevare na društvenim mrežama. Odmah je uslijedila i njegova reakcija.

Naime, na Instagramu se pojavio profil koji se lažno predstavlja i u Isakovo ime komunicira sa fanovima.

– Hvala vam što ste lajkovali moju stranicu, podrška kojom ste me obasuli. Nadam se da nikada nećete prestati da slušate moju muziku. Poslao sam vam zahtjev sa svrhom, bio sam prezauzet emisijama i mnogim drugim.

Hvala svima na ljubavi i podršci, cijenim. Tražim nekoga kome definitivno mogu da vjerujem jer ima nekoliko stvari koje treba da uradim i o kojima treba da se pobrinem, a da moja uprava ne zna to. Tako da mi treba neko od mojih vjernih obožavalaca da to uradi umjesto mene – glasio je tekst poruke sa lažnog profila.

Isak se odmah oglasio i demantovao navode da stoji iza ovog naloga.

“Lažni profil” – poručio je Isak koji je žrtva prevare.

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending