Pratite nas

Poznati

Kad je neko laf i dobar čovjek: MOJE ODUSTAJANJE NIJE BILA OPCIJA

Published

on

Kada riješite da krenete putem muzike, morate biti spremni na mnoge stvari, za koje ne možete ni zamisliti da spadaju u okvire muzike – ovako pjevačica Jasna Šćepanović objašnjava svoje zanimanje kojim se već godinama unazad bavi.

Gradeći svoju karijeru korak po korak, Jasna je znala, da bez truda i rada nema ni rezultata. Izuzetno cijenjena od svojih kolega i poznata kao pravi laf i dobar čovjek, tvrdi da je sve moguće, samo ako se čovjek ne preda.

– Odrasla sam u vrijednoj, radničkoj porodici, u kojoj su me od malena naučili da nema predaje i odustajanja, Kad nešto riješiš, moraš da stisneš zube i kada je teško i da budeš vrijedan i uporan.

Odustajanje nije opcija! Jer, ako staneš na pola puta, kako ćeš znati šta bi se desilo. I šta bi te čekalo na kraju puta. Naučena sam tako da nema predaje, ali da ne treba ništa po bilo koju cijenu. Sebe ne smiješ izgubiti zarad uspjeha –kaže Jasna.

Ova talentovana pjevačica do sada je objavila nekoliko kavera. Onaj na koji je posebno ponosna je onaj za pjesmu “Reci sine”, koju je posvetila sinu Denizu. Uskoro će objaviti i svoju prvu pjesmu, na kojoj vrijedno radi jedan od najboljih muzičkih timova. (Naj portal)

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending