Pratite nas

Poznati

Ovako Jana pjeva Bešlićev hit: POMALO SAM LJUBOMORNA NA HALIDA

Published

on

U njemačkom Ludwigshafenu popularna Dragana Jana Todorović održala je koncert pred više stotina posjetilaca. Jana je noć prije pjevala u Austriji, a u Ludwigshafen je došla sa suprugom Ivanom i muzičarem Osmanom.

Bez obzira što je noć prije pjevala do kasno, pa onda putovanje do Njemačke, umor na ovoj pjevačici se nije vidio. Njen izlazak na binu izazvao je erupciju oduševljenja među publikom, a Janini veliki hitovi bili su izuzetna podloga i garanacija za dobro raspoloženje.

Jana je po prvi put te večeri pjevala veliki hit Halida Bešlića, pjesmu „Robinja“.

– Ovu pjesmu izuzetno volim, uvijek je privatno slušam i pjevam, ali nikada nisam na nastupima. Tako da sam dok smo putovali od Austrije do Njemačke nonstop slušala tu pjesmu, učila tekst, a Osman se zaista jako dobro potrudio, uostalom kao i svaki profesionalac, da je dobro odsvira. A, ono što me posebno raduje je to, da je publika sa mnom tu istu pjesmu pjevala. Pomalo sam „ljubomorna“ na Halida što to nije moja pjesma. Šalim se naravno. Ja s velikim zadovoljstvom pjevam Bešlićeve pjesme na nastupima – rekla nam je Jana.

S menadžerom Hilmom Peljtom

S menadžerom Hilmom Peljtom

Organizator i domaćin ovog koncerta bio je Almedin Novalić sa porodicom.

– Ovo je naš drugi koncert kako organizujemo u Ludwigshafenu i radimo u saradnji s menadžerom Hilmom Peljtom. Saradnja sa njim je zaista odlična, a već 9. marta organizujemo i osmomartovsko druženje, gdje će gosti biti Halid Muslimović i Adelisa Hodžić. Nakon toga slijedi pauza zbog mjeseca ramazana, pa onda nastavljamo dalje – rekao nam je Almedin.

Nakon nastupa Jana je strpljivo izlazila u susret svakom posjetiocu koji je izrazio želju da se slika sa njom. Jana se tu večer veoma obradovala susretu s Bosankom Zanom Caro koja ima poznatu ćevabdžinicu u gradu Manhajmu, a njih dvije su se prisjetile druženja u nekadašnjem Zaninom restoranu kojeg je poodavno imala u Bosni.

Pored Jane tu večer publiku u Ludwigshafenu zabavljala su dvojica Makedonaca, pjevač Đani te muzičar Miki.

Bato Šišić (Naj portal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending