Pratite nas

Poznati

Pjevačica koja čuva leđa Priji otkrila istinu o njoj: TEŠKO JU JE PRATITI

Published

on

Pjevačica Suzana Branković, jedan od najcjenjenijih pratećih vokala na prostoru bivše Jugoslavije, upravo u toj ulozi dio je tima Aleksandre Prijović.

Suzana je prepoznata i po duetu “Ponoć” sa Acom Pejovićem, snimljenim za potrebe filma “Toma”. Za Grand je iz prve ruke govorila o Aleksandri i njenom uspjehu.

Prija je odlična kao saradnica, ona je toliko divan čovjek i tako je neposredna. Mnogo mi je drago što joj se desio takav uspjeh jer mislim da ona baš to zaslužuje. I što je bitno, nije poletjela – ispričala je Suzana.

Iako je dugo na sceni i pratila je najveće zvijezde, Suzana je priznala da se suočila sa žestokim tempom zbog Prije i nevjerovatnog broja koncerata prošle godine.

– Stvarno je bilo teško. Moram da kažem da sam, kada su me zvali, pristala za Beograd, a rekla sam i da nije daleko putovati ni do Zagreba. U međuvremenu je ona zakazala ne znam koiliko Tuzli, Niša, Sarajeva i svega, i ja sam shvatila da se meni život pretvorio u putovanja tih mjesec-dva. Zbog toga sam na žalost morala da izbjegnem neke koncerte, ali tu je moja draga kolegica Ksenija Milošević, tako da smo se nas dvije smjenjivale. Bile su tu i još dvije djevojke koje stalno pjevaju s njom prateće vokale. Na kraju je sve to ispalo super, čak i za te djevojke koje su se oprobale i stekle divno iskustvo – objasnila je Suzana.

 

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending