Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Doktorka Ivona Gačević i Morfeus 8: Tajna besprijekorne ljepote kao iz holivudske priče

Published

on

U svijetu estetske hirurgije u primjeni Inmode tehnologije na Balkanu, jedno ime se ističe iznad ostalih,a to je ime doktorke Ivone Gačević. Specijalistkinja plastične hirurgije i među najpoznatijim mladim estetskim hirurzima na Balkanu, doktorka Gačević iz beogradske bolnice “Adonis” donosi informacije koje su zaista vrijedne pažnje – najnovija dostignuća u oblasti estetike, uz pomoć revolucionarne Inmode tehnologije.

Doktorka Ivona Gačević nije samo lokalno priznata, već i svjetski cijenjena za svoj doprinos polju plastične hirurgije. Njena predavanja, naučni radovi, su temeljna istraživanja o podmlađivanju kože, regeneraciji i rješavanju estetskih problema lica i tijela i prepoznatljivi su stručnoj javnosti u Evropi i šire.

Na brojnim međunarodnim kongresima i simpozijumima u Atini, Rimu, Milanu i Tel Avivu, doktorka Gačević je svojim stručnim doprinosom ostavila dubok trag, osvajajući najviše ocjene od strane priznatih emeritusa i stručnjaka estetike i plastične hirurgije.

Inmode tehnologija predstavlja istinsku revoluciju u oblasti estetske hirurgije, pružajući pacijentima jedinstvenu priliku da postignu svoj željeni izgled lica i tijela uz minimalan rizik i brz oporavak. Ova tehnologija omogućava precizno oblikovanje tijela, zatezanja kože, lipolize masti, efikasno rješavanje bora, ožiljaka i drugih estetskih problema, sve to bez potrebe za invazivnim hirurškim zahvatima.

Doktorka Ivona Gačević se pozicionirala kao vodeći stručnjak za primjenu Inmode tehnologije na Balkanu. Njeni pacijenti doživljavaju najviši nivo kvaliteta usluge i ostvaruju izvanredne rezultate. Njeno istraživanje i primjena ove tehnologije nude nadu mnogim osobama koje žele da poboljšaju svoj izgled, bez potrebe za bolnim operacijama i dugotrajnim periodima oporavka.

Mofeus 8 je metoda koja pruža mogućnost oblikovanja tijela uz pomoć radiofrekventnih talasa, koju je primijenila na sebi i čuvena svjetska zvezda Kim Karadašijan, doktorka Ivona je detaljno prezentuje,evo je:

Zamislite trenutak čiste luksuzne njege koja će vašu kožu transformisati iznutra. To je ono što Morpheus8 nudi – sofisticiranu, tajanstvenu ljepotu koja podsjeća na najsvjetlije zvijezde Holivuda. Ovaj revolucionarni medicinski metod donosi vam glamuroznu estetiku, obećavajući savršenstvo kože i mladalački izgled koji će vas ostaviti bez daha.

Morpheus 8 predstavlja čaroliju minimalno invazivne terapije koja koristi bipolarnu radiofrekvenciju da bi probudila vašu kožu iz sna. Kao što velike filmske zvezde pristupaju tajnim životima izobilja i blistavosti, Morpheus8 tretmanom možete postići bezvremensku ljepotu bez potrebe za invazivnim procedurama.

Njegova prilagodljiva tehnologija omogućava vam da personalizujete tretman prema vašim individualnim potrebama. Izbor različitih mikroiglica omogućava vam da pronađete tajni ključ za otključavanje vaše unutarnje ljepote, bilo da se borite sa borama, ožiljcima od akni ili opuštenom kožom.

Nakon tretmana, vaša koža će se probuditi sa sjajem i čvrstoćom, gotovo kao da ste upravo napustili filmsku premijeru. ,,Downtime” je minimalan, a rezultati postaju vidljivi u roku od nekoliko nedjelja. Nema potrebe da se skrivate, jer ćete s ponosom zračiti samopouzdanjem i ljepotom.

Postupak: Tokom postupka, uređaj Morpheus 8 se primjenjuje na koži, a mikroiglice isporučuju RF energiju na ciljane oblasti. Ova energija zagrijava kožu na željenu temperaturu, što pokreće remodeliranje kolagena i zatezanje kože.

Oporavak: U poređenju sa hirurškim alternativama, oporavak koji prati Morpheus8 je relativno kratak. Pacijenti mogu osjetiti crvenilo, ali se ovi efekti obično povuku u roku od nekoliko dana.

Rezultati: Pacijenti mogu primijetiti poboljšanje teksture i čvrstoće kože u roku od nekoliko nedjelja nakon tretmana. Potpuni efekti tretmana mogu postati potpuno vidljivi nakon nekoliko mjeseci, kako se kolagen nastavlja graditi.

Konsultacija: Prije nego što se odluče za tretman Morpheus 8, pacijenti trebaju se konsultovati sa kvalifikovanim medicinskim profesionalcem.

(Dejan Nestorović/Najportal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending