Pratite nas

Zanimljivosti

Momku umalo nije pozilo: REKAO DA IDE U WC, PA POBJEGAO IZ RESTORANA DA NE PLATI RAČUN!

Published

on

Amerikanka na društvenim mrežama dijeli iskustvo sa dejta u restoranu “Fontaine's Oyster House” u Atlanti. Dok je ona bila užasnuta što je muškarac pobjegao sa večere kako ne bi platio račun, čini se da su svi stali na njegovu stranu. Razlozoi su njena porudžbina i mljackanje za stolom.

Djevojka je naručila porciju ostriga čija cijena iznosi 15 eura. To nije sve. Ona je nastavila da naručuje porciju za porcijom, a do kraja dejta pojela je ukupno 48 ostriga. Čak se nije suzdržavala ni mljackanja.

“Kad je došla četvrta porcija, gledao me je u čudu, nije me bilo briga. Morala sam. Bilo je tako dobro”, rekla je.
Ipak, četiri porcije je nisu spriječile da naruči i predjelo.‬ Kad je račun stigao, njen partner, koji je, kako ona kaže, naručio samo jedno piće, rekao je da ide do WC-a i nikada se nije vratio.

“Zašto je rekao da ide do WC-a i nikada se nije vratio? Ja sam ga čekala. Prošlo je 10, 20, 30 minuta”, priča ona.

Iako je platila račun, odlučila je da se suoči sa njim tako što je podijelila snimak njihovog razgovora.

“Pobjeći zbog računa je ludo”, poslala mu je poruku, na šta je on odgovorio da joj je ponudio izlazak na piće, a onda je ona naručila svu tu hranu.

“Mogu da ti vratim iznos za piće”, dodao je.

Dok je ona bila užasnuta njegovim ponašanjem, čini se da su svi stali na njegovu stranu. “Ne znam šta je gore, porudžbina ili suludo mljackanje”, “Pitao te je da odete na piće, a ti si uzela da jedeš šta si stigla”, “I ja bih pobjegao i kartica bi bila moja najmanja briga”, pisali su. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending