Pratite nas

Poznati

Ludnica u Sarajevu: ŠAKO POLUMENTA STIGAO SAM NA NASTUP U KOMBIJU SA SVOJIM LIKOM, A KASNIJE KOMBI PUN ŽENA

Published

on

Popularni Šako Polumenta, baš kao i sarajeva publika dugo će pamtiti nastup u diskoteci “Aqva“. Oboren je rekord posjećenosti, koji je do sinoć držala dragana Mirković.

Interesovanje sarajevske publike za njegov nastup bilo je ogromno, pa je klub bio pretijesan da primi sve fanove legendarnog pjevača koji su stigli iz svih krajeva Bosne i Hercegovine kako bi ga slušali.

Šako je u Sarajevo stigao kombijem sa svojim likom i natpisom. I to je publiku oduševljavalo pa su mnogi koji su poželjeli da se sa njim slikaju govorili da se slikaju sa Šakom uživo, Šakom na slici i njegovim kombijem.

On je za svakog svog fana imao vremena, a posebno za dame, koje su ga ikako je u poznim godinama (već djeda) oblijetale. U jednom trenutku kombi je bio pun žena.

Nismo sigurni da li je u hotelu spavao solo. Kada je on u pitanju na njega otkridaju i mlađe i starije dame!

Inače, čim je izašao na scenu armija njegovih vjernih fanova dočekala ga je ovacijama i gromoglasnim aplauzom, a nakon što je zapjevao, svaka pjesma bila je ispraćena posebnim emocijama.

Koliko je Polumenta omiljen među Sarajlijama vidjelo se na nastupu, a da se ni pjevač nije štedio u dokazivanju ljubavi prema njima svjedoči sjajna atmosfera koja je trajala do ranih jutarnjih sati. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending