Pratite nas

Astrologija

Mjesečni horoskop za avgust 2023: ŠTA VAS OČEKUJE U POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU?

Published

on

Pročitajte mjesečni horoskop za avgust 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Posao: Mjesečni horoskop za avgust 2023. godine donosi Ovnovima nove prilike koje podrazumijevaju rizik. Bićete spremni da preduzmete sve što je potrebno, prihvatite izazove i pokažete sve svoje vještine. Ukoliko sarađujete sa ljudima iz inostranstva, budite na oprezu. Svaka usmena riječ treba da bude i pismena, vodite računa o detaljima važnih ugovora.
Ljubav: Početak mjeseca donosi romantiku. Društvo partnera će vam najviše prijati, pa ćete najviše vremena provoditi sa njim. Očekujte mnogo lijepih gestova i iznenađenja, imaćete osjećaj da ne možete da se odužite dovoljno. Sredinom mjeseca slijede blage trzavice koje otvorenom komunikacijom mogu lako da se premoste. Budite posvećeni u istoj mjeri.
Zdravlje: Čuvajte se prejedanja. Odličan mjesec za promjenu ishrane i uvođenje fizičke aktivnosti, a horoskop vas savjetuje da obezbijedite neki vid relaksacije, poput masaže ili plivanja.

BIK
Posao: Uspjesi! Avgust 2023. godine biće obilježen drastičnom promjenom u vidu pozicije ili finansijske situacije. Ovo je period kada ćete se uvjeriti da se sav mukotrpan trud isplatio, jer nagrade stižu sa svih strana! Konačno ćete ostvariti ono što ste dugo željeli, zato se spremite za slavlje. Zvijezde vas podsjećaju da sada ne bi trebalo da se opustite, već da održavate postignute rezultate.
Ljubav: Slobodnim Bikovima slijedi lijepo poznanstvo na putovanju ili važnom događaju. Otvara se mogućnost za ulazak u novu vezu i prilika da se konačno prepustite emocijama. Zauzetim Bikovima slijedi turbulentan odnos, prepreke i poteškoće mogu da naprave tenziju. Mnogi će imati nedoumicu – boriti se ili shvatiti kao alarm za kraj.
Zdravlje: Moguće su glavobolje, naročito ako često putujete. Zvijezde savjetuju da uzimate dovoljne količine tečnosti, kako biste redovno hidrirali organizam.

BLIZANCI
Posao: Mjesečni horoskop za avgust 2023. godine kaže da je ovo savršeno vrijeme za pokretanje privatnog biznisa ili promjenu posla! Nezadovoljstvo koje vlada već neko vrijeme, natjeraće vas da stvar preuzmete u svoje ruke i napravite korake koje ste odavno planirali. Nova poslovna sfera donosi važne kontakte koje mogu izuzetno da utiču na vaš dalji tok karijere.
Ljubav: Solo status će obilježiti avgust mjesec, ali to vam prija. Ipak, to ne znači da nećete moći da birate potencijalnog partnera, jer zvijezde kažu da ćete ovog mjeseca imati udvarače više nego ikad. Bićete popularni u društvu, rado viđen gost svuda, zbog čega možete da očekujete zanimljive poruke i pozive. Prijaće vam komunikacija putem društvenih mreža, ali ništa više od toga.
Zdravlje: Mogući su problemi sa leđima. Bolovi mogu da poremete san, posvetite se vježbama koje mogu značajno da vam pomognu.

RAK
Posao: Početak mjeseca ne obećava. Stvari će se dešavati van vaše kontrole, baš onako kako ne biste željeli. Brz tempo i mnoštvo obaveza za rezultat daju greške koje su teško popravljive, ali savjet je da se potrudite da savlade sve prepreke. Ovo će biti mjesec važnih lekcija, ali i sazrijevanja kada je biznis u pitanju. Kraj mjeseca donosi boljitak, budite strpljivi.
Ljubav: Tenziju koju osjećate lako prenosite na partnera. Ne gurajte probleme pod tepih, važno je da razgovarate i saslušate mišljenje partnera ili osobe koja vam se dopada. Nepovjerenje je prepreka koja remeti vašu svakodnevicu, a ćutanjem samo odlažete ključan razgovor. Avgust će vam otvoriti nove vidike i znaćete kojim putem da krenete.
Zdravlje: Mogući su problemi sa nespavanjem. Ne ignorišite nesanicu, naročito ako traje duže od tri nedjelje.

LAV
Posao: Avgust predviđa odmor. Umorni ste od rigorozne organizacije, zbog čega ćete željeti da “prikočite” na poslovnom polju. Napunite baterije, naročito ako vaša sfera treba posebno da se spremi za jesenju sezonu. Ovo će biti mirniji mjesec, bez naglih promjena i vijesti koje bi nešto mogle da promijene. Uživajte u dosadašnjim plodovima rada.
Ljubav: Ako je ovaj mjesec nekome najljepši za ljubav, to će biti ljudima koji su rođeni u znaku Lava! Mnogi će se odlučiti za viši korak sa partnerom – zajednički život, sudbonosno “da” ili proširenje porodice. Odličan trenutak za sve Lavice koje žele trudnoću, uživaćete u pažnji partnera. Iskoristite ovaj period da budite voljeni, ali i da pokažete koliko i kako znate da volite.
Zdravlje: Zdravlje je dobro, krajem mjeseca su moguće blage prehlade.

DJEVICA
Posao: Mjesečni horoskop za avgust 2023. godine vam predviđa red, rad, disciplinu! Niko neće moći da vas zaustavi, čak će vam i najbliži skretati pažnju da se ne preforsirate. Zvijezde vas savjetuju da napravite balans između poslovnog i privatnog života, kako ne biste došli do tačke pucanja. Sredinom mjeseca bićete na ivici.
Ljubav: Nalazite se u komplikovanoj situaciji. Previše se trudite oko osobe koja ima neraščišćene račune iz prošlosti, zbog čega polako gubite strpljenje. Zvijezde vas savjetuju da ne vjerujete u sve što vam se kaže, ali avgust mjesec će vam jasno staviti do znanja gdje griješite. Ne dozvolite drugima da utiču na vas, odluku donesite isključivo na osnovu svoje intuicije.
Zdravlje: Moguće su povrede, budite na oprezu u saobraćaju. (Naj portal)

Nastavak pročitajte OVDJE:

Mjesečni horoskop za avgust 2023: ŠTA VAS OČEKUJE U POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU?

Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. OKTOBAR 2024: Blizanci stagniraju, Vaga čeka, Jarac umoran

Published

on

Ovo je astro prognoza za petak, 18. oktobar 2024. godine:

OVAN
POSAO: Imate utisak da imate odličnu saradnju sa saradnicima, ali niste svjesni da nisu u potpunosti otvoreni prema vama.
LJUBAV: Izbjegavate partnera. Smatrate da je veza došla do kraja, ali nemate snage da se objašnjavate sa njom.
ZDRAVLJE: Slaba cirkulacija.

BIK
POSAO: Prezadovoljni ste postignutim rezultatima. Niste baš realni, tako da nije sve tako dobro kako vam se čini.
LJUBAV: Uživate u bliskosti sa partnerom. Riječi vam nisu potrebne, jer odlično poznajete jedno drugo.
ZDRAVLJE: Problemi sa venama.

BLIZANCI
POSAO: Nezadovoljni ste stagnacijom na poslu. Imate utisak da predugo traje i da ne uspijevate da je prevaziđete.
LJUBAV: Zadovoljni ste tajnom vezom. Bukvalno ništa ne bi mijenjali u ovom odnosu. Partnerka vam daje snagu.
ZDRAVLJE: Pod stresom ste. Odmarajte.

RAK
POSAO: Pokušavate da iskoristite porodične veze ne bi li prevazišli stagnaciju posla i konačno ga pokrenuli.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku partner vam pruža razumijevanje i podršku. Emotivno ste zadovoljni.
ZDRAVLJE: Osjećate se tromo. Prijala bi vam masaža.

LAV
POSAO: Nezadovoljni ste poslovnom situacijom, naročito ako se bavite privatnim biznisom zbog otkazivanja dogovora.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku čeka vas sukob sa partnerom. Oboje konačno progovarate šta vam već duže vrijeme smeta.
ZDRAVLJE: Glava je osjetljiva.

DJEVICA
POSAO: Imate jaku intuiciju i donosite poslovne odluke koje su na njoj bazirane. Intuicija vas jos nikad nije prevarila.
LJUBAV: Odličan dan za novo poznanstvo. Uzimate kontakt podatke druge strane s namjerom da joj se javite jako brzo.
ZDRAVLJE: Isprljeni ste.

VAGA
POSAO: Zatišje je u poslovnoj komunikaciji sa strancima. Strpljivo čekate da se oni prvi jave.
LJUBAV: U posljednjem trenutku otkazujete sastanak sa partnerom zbog iznenadnih porodičnih obaveza.
ZDRAVLJE: Problemi sa štitnom žlijezdom.

ŠKORPIJA
POSAO: Frustrirani ste zbog situacije na poslu. Nemate više ideja na koji način da pokušate da riješite probleme.
LJUBAV: Prezadovoljni ste tajnom vezom. To je jedina osoba koja vas trenutno puni pozitivnom energijom.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

STRIJELAC
POSAO: Kreativni ste. Pravite tajne planove vezane za izlaganje vaših djela u javnosti. Sve držite pod kontrolom.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku izbjegavate da priznate partnerki u kojoj mjeri stojite loše finansijski.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte stres.

JARAC
POSAO: Ne dopada vam se izmjena poslovnih planova. Smatrate da je bolje držati se starog, ali provjerenog načina rada nego rizikovati sa inovacijama.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku držite partner na distanci. On počinje da se pita kuda vodi vaš odnos.
ZDRAVLJE: Umorni ste.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas sastanak sa nadređenom osobom koji neće uspješno proći. Imate iste ciljeve, ali različite poglede na to kako da ih postignete.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku sukob je neminovan. Partner je nervozan i treba mu/joj pražnjenje.
ZDRAVLJE: Pod stresom ste.

RIBE
POSAO: Ne uspijevate diplomatijom da riješite probleme. Saradnici imaju kruta shvatanja i nisu otvoreni za nove ideje.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku partner želi da vam pomogne, ali ste vi neopušteni zbog poslovnih problema.
ZDRAVLJE: Moguća migrena. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending