Pratite nas

Poznati

Pogledajte kako je Selma Bajrami odgovorila kada su je upitali: DA LI STE UVEĆAVALI ZADNJICU (Video)

Published

on

Iako se približava pedesetoj godini, Selma Bajrami i dalje žari i pali, kako glasom, tako i stasom. Gdje god se pojavi napravi pometnju, publika je naprosto obožava.

Tako je bilo ovih dana i u Beogradu, gdje je doživjela ovacije. Sečma je bila sjajno raspoložena, a beogradskim novinarima je dala, možda, najbolčji i najiskreniji intervju u karijeri.

Posavjetovala je estradne kolege da odvoje pjesmu od politike, te da budu internacionalne zvijezde, jer političari dolaze i odlaze a prave zvijezde traju vječno.

Govoreći o estteskim zahvatima na sebi, kazala je da je bilo toga.

„Podržavam sve u granicama normale. Ja sam veći dio toga odstranila. Približavam se ka prirodnijem izgledu. Nisam nešto puno mijenjala na sebi, ali želim da budem svakako prirodnija u budućnosti. To sam ja. Od kako sam na javnoj sceni bavim se sportom, bavim se zdravim životom i radim na svom mentalnom zdravlju – kazala je Selma.

Kako je željela da demantuje da je povećavala zadnjicu, u jednom trenutku tokom Inervjua, Selma Bajrami se okrenula prema kameri i pokazala čime raspolaže.

„Nikad u životu nisam uvećavala zadnjicu. Imam i svoje stare slike gdje sam bila mršava, ali i tada sam imala velike obline – istakla je Bajramijeva i pokazala zadnjicu pred kamerama (Naj portal)

 

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending