Pratite nas

Zanimljivosti

Julija je malo više popila: OTAC JOJ BRANIO DA SJEDA ZA VOLAN, A ONA GA POKUPILA I VOZALA NA POKLOPCU BMW-A

Published

on

Svaki put kada pomislite da ovaj svijet ne može biti luđi nego što već jest, nađe se neko ko to uspješno demantuje. Najnoviji primjer nam stiže iz ruskog grada Uhte gdje se djevojka, predstavljena u medijima isključivo kao Julija, u nedjelju vozila gradom u svom BMW-u s penzionerom na poklopcu motora!

Nadrealne prizore zabilježili su građani, među njima i brojni hrabri ljudi koji su se umiješali u situaciju kako gospodin ne bi nastradao.

Andrej Krutikov bio je upravo jedan od tih koji je reagovao i vozačici svojim automobilom prepriječio put, a pritom je o svemu obavijestio policiju te hitnu pomoć.

Gospodin na poklopcu motora upozoravao je okupljene da je vozačica pijana, a portal Uhta24 je naveo da se iz incidenta uspio izvući bez težih povreda.

“Penzioner je primijetio da vozačica vozi u neadekvatnom stanju te  je pokušao zaustaviti. Ipak, ona se nastavila kretati s njim na poklopcu motora. Građani su je pokušali trubljenjem natjerati da se zaustavi, ali ona na to nije reagirala”, naveli su tamošnji mediji.

Ispostavilo se da je to bio njen otac, koji je pokušao zaustaviti da pijana je sjeda za volan. Ali, ona nije željela da sluša. On je stao ispred BMW-a, a Julija nije marila. „Pokupila ga je“, nesretni čovjek se popeo na haubu, dok se Julija vozikala po gradu.

Kako to potvrđuju snimci, djevojka po dolasku policije nije željela napustiti vozilo, pa su službenici morali da razviju staklo i da je iz auta itvuku silom.

Portal Gazeta u utorak je prenio da je 29-godišnjakinja kažnjena s dvadesetak eura (21,75 eura) te naveo da je “odluka donesena na osnovu i sveobuhvatne analize dokaza prikupljenih u predmetu.

U obzir je uzeto i priznanje krivice i njeno kajanje. UZ sve to vodilo se računa o porodičnom i imovinskom stanju osobe”, rečeno je u članku.

Korisnici ruskih društvenih mreža uspjeli su doći do fotografije vozačice i pritom naveli da je samo dan ranije s istim automobilom upala u jarak. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending