Pratite nas

Poznati

Darko Lazić obara bračne rekorde: TAJ JE PREŠIŠAO KEMALA, HALIDA I ZORICU

Published

on

Bez sumnje Darko Lazić je top tema broj jedan u balkanskom šou biznisu. Sjajan je pjevač, ali i veoma interesantna medijska ličnost prije svega zbog raskalašenog načina života. Opijanja, brza vožnja, rasipništvo, brakovi….

Trenutno je glavna tema predstojeća svadba sa sadašnjom saputnicom Katarinom, koju je najavio u avgustu ove godine

“Darko je najavio da će svadba trajati dva dana i on će pjevati pesmu za prvi ples. Ovo je već četvrti put da on planira svoju svadbu. Lazić je za pjesmu za svadbeni ples odabrao baladu pjevača Petra Graša.

Publika je navikla na njegove poteze, pa su mnogi konstatovali da Darku neće biti teško da na svadbi sprovede ono što je zamislio jer je kako kažu imao prilike da se izvježba na nekoliko svadbi kada se vjenčavao sa bivšim suprugama.

A čestu smenu Lazićevih brakova i razvoda komentarisali su i čitaoci na slijedeći način:

“E i ovaj se ženi svake godihne…nit brže ženidbe nit bržeg razvoda..vječiti momak – napisao je čitalac pod imenom Đorđe.

A bilo je i poređenja bivših supruga pjevača sa glumicama ili domaćim estradnim zvijezdama, koje su mijenjale bračne partnere..

“Ovaj svako malo pravi brutalnu svadbu, ali vječito druga glumica. Ne mogu da vjerujem da je nekome to više zanimljivo – napisao je Dušan.

Jedan Senad je dodao:
“Taj je prešišao Kemala Malovčića, koji se ženio 4 puta, Zoricu Brunclik koja se zvanično udavala ti puta, ili Halida Muslimovića koji je imao tri braka, a jedno pedeset afera u svojim zlatnim godinama. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending