Pratite nas

Poznati

Ode Mišo Kovač na Mars: JEDAN ISUSOVAC MI JE REKAO U ŽIVOTU IMAM SAMO ISUSA I VAS!

Published

on

Dr. Sarah Milkovich, jedna od naučnica na projektu “Mars 2020”, u kojem je prije nekoliko sedmica na “crvenu planetu” lansiran rover Perseverance nedavno je obećala da se na jednom od rovera na Marsu za dobro jutro pusti Mišina pjesma “Poljubi zemlju”.

– Neka je, neka pjesme, ako treba neka ide i u svemir, ali meni je od NASA-e, Marsa i tih rovera puno bitnija publika. Mene je publika stvorila. Da nema publike ja bih prodavao ribu u ribarnici – kaže 79 – godiošnji slavni pjevač, koji je čak tri puta gledao smrti u oči.

Zanimljivo on ne smatra da je bio blizu smrti kada je pokušao sam sebi oduzeti život. Kaže da je smrti bio najbliži kada je imao infarkt.

– Spasili su me u zadnji čas, a kada sam otvorio oči u bolnici, iznad mene i mog kreveta je stajao momak koji me poljubio u čelo i rekao mi: ‘Mišo, ja u životu imam samo Isusa i vas.’ Onda je otišao, a ja sam poslije doznao da je momak isusovac – priča legendarni umjetnik. (Naj portal)

Poznati

Ana Bekuta proslavila 65. rođendan: EVO KO JE STIGAO OD KOLEGA

Published

on

Ana Bekuta, pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda”, jučer je proslavila svoj 65. rođendan.

Povodom toga za svoje najbliže prijatelje i članove porodice napravila je slavlje u restoranu.

Od poznatih lica na rođendanu folk zvijezde pojavile su se njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović.

Slavlju su prisustvovali i njeni unuci Sonja i Branko te na taj način joj uljepšali ovaj poseban dan.

Tako su se mnogobrojni fanovi, prijatelji, kolege i saradnici oglasili putem društvenih mreža i Ani poželjeli samo najljepše želje povodom rođendana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending