Pratite nas

Poznati

Poklon sarajevskoj publici: POSLUŠAJTE NOVU PJESMU DŽENANA LONČAREVIĆA “DIVA”

Published

on

Ljubitelji pjesama Dženana Lončarevića s nestrpljenjem čekaju subotu i spektakl u Skenderiji, na kojem će popularni pjevač premijerno izvesti novu pjesmu “Diva” za koju je danas objavio i spot.

“‘Diva’ je poklon publici koja će doći na koncert u Sarajevo. Imaće nekoliko dana do Skenderije da je nauče i da je zajedno premijerno pjevamo”, kaže Dženan Lončarević.

Tekst i muziku za ovu numeru potpisuje Bane Opačić, a aranžman je djelo jednog od najboljih producenata u regionu Mahira Sarihodžića koji je godinama i neizostavni dio benda Dine Merlina.

Pjesma je snimana u studiju Mahira Sarihodžića u Ljubljani. Artwork spot za “Divu” djelo je Vedada Jašarevića.

Podsjetimo, Dženan je za koncert u Sarajevu spremio specijalan repertoar i publika je učestvovala u biranju pjesama. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending