Pratite nas

Info

34-godišnji vlanik hotela krišom snimao goste: POSTAVIO TAJNE KAMERE U SOBE

Published

on

Vlasnik jednog hotela na Halkidikiju u Grčkoj postavio je kamere u hotelske sobe i snimao turiste! Naime, kako prenose grčki mediji, među turistima je nastala prava uzbuna kada je otkriveno da je vlasnik instalirao skrivene kamere po sobama i nezakonito pratio i snimao svoje goste.

Istraga grčke policije pokrenuta je nakon prijave mladog para, koji je krajem septembra 2022. u sobi u kojoj su proveli noć, pronašao skrivenu kameru.

Kako je saopšteno iz policije, tokom istrage je utvrđeno da je vlasnik hotela (34) snimao i pratio 27 osoba, od kojih su velika većina grčki i strani turisti.

Prema nezvaničnim informacijama, protiv vlasnika je podnesena prijava koja će biti proslijeđena prvostepenom tužilaštvu Halkidikija, zbog kršenja zakona o ličnim podacima i privatnosti telefonske komunikacije i usmenog razgovora.

Kako se navodi u istom saopštenju, u pretresu prostorija turističkog smještaja pronađeno je šest skrivenih kamera, simulirajućih punjača za mobilne telefone, osam memorijskih kartica, registrator za spoljni nadzor zatvorenog kruga, jedinica za digitalno skladištenje podataka, a pronađeni su i oduzeti prenosni elektronski računar, tablet uređaj i mobilni telefon, prenosi sajt tvks.gr.

Otac jednog četvorogodišnjaka je progovorio za medije i opisao šta je doživio u hotelu prošlog ljeta sa svojom porodicom, kao i misli koje su mu prolazile kroz glavu kada je otkrio kameru.

“I naš lični život, a posebno naše dijete su pogođeni. Mijenjali smo mu pelenu, bio je nag previše sati u sobi i uopšte nije bilo prijatno znati da je neko ovo snimio i da to može da koristi bilo gdje na internetu – kaže otac djeteta.

U noćnom ormariću pored njihovog kreveta, crni uređaj, koji liči na punjač za mobilni telefon sa usb portom, snimao je njihove privatne trenutke u sobi u kojoj su boravili na Afito Halkidikiju.

“Izgledalo je kao neki punjač za telefon sa USB portom. To je snimalo nas dok smo bili u sobi. Ne znam kakva je kamera u tom čudu, niti kakve je snimke mogla da napravi i iz kojih uglova. Mislim da je sa tog stočića mogla cijelu sobu da snimi – kaže otac.

U sobama hotela otkriveno je ukupno šest skrivenih kamera koje su snimale zvuk i sliku.

“Sjećam se da sam supruzi rekao da ne puni telefon na tom čudu jer smo imali naše punjače, a i da je u zidu imao USB utičnicu, tako da to crno čudo nismo ni dirali. Tek sada znam da je tu bila kamera – navodi on.

Dodaje da su utisci o smještaju u početku bili odlični, kao i da je zapravo i sam čestitao hotelijeru koji je sada optužen.

“Bio je na nivou hotela sa pet zvjezdica. Imao je sef unutra, aparat za kafu, klimu, lijepo kupatilo. Bilo je jako dobro i vlasnik kojeg smo sreli dao nam je neke popuste za kafić u centru sela. Lično sam mu čestitao, jer sam bio oduševljen poslom koji je uradio i sve je bilo po veoma razumnoj ijeni – rekao je on.

Grčki mediji navode da je policija prvi put saznala za ovaj slučaj kada je vlasnika prijavila bivša radnica. Naime, ona je sa dečkom boravila u jednoj od soba. Njoj je vlasnik smještaja ponudio sobu za džabe, da joj se zahvali za uspješnu sezonu u baru.

Cijela stvar je otkrivena kada je djevojkin partner, koji se bavi elektronikom, vidio uređaj na jednoj utičnici u prostoriji i shvatio da je u pitanju skrivena kamera. Uređaj koji je, kako je par rekao policiji, bio uključen i koji je stalno snimao sliku i zvuk njihovog kretanja.

Oni su napustili sobu i otišli u policijskku stanicu u Solonu sa skrivenom kamerom koju su pronašli i sve prijavili.

Do sada se javilo nekoliko ljudi koji sumnjaju da su snimani u svojim sobama, a veruje se da će ih biti još. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending