Pratite nas

Zanimljivosti

Punih 6 godina je sve bilo uredu u krevetu, a onda je krenula kriza: ŽENA GA VARA SA VIBRATOROM

Published

on

Pojedini parovi koji su dugo godina u vezi ili braku mogu da primijete da im je seksualni život postao monoton. Ne mora nužno da znači da se oba partnera osjećaju kao da im je dosadila standardna seksualna rutina, ali nije neobično da do zatišja i te kako može da dođe.

Jedan par je tako već 6 godina zajedno, od kojih su posljednje 3 u braku. Muškarac ima 36 godina, dok njegova supruga ima 32 i po njegovim riječima oni su savršeno dobro seksualno funkcionisali sve dok jedna stvar nije zaprijetila da konkretno njemu ugrozi zadovoljstvo u krevetu.

“Oduvijek sam smatrao da imamo veoma kvalitetan seksualni život. Vodili bi ljubav više puta u toku nedjelje. Uijvek sam mislio da je moja supruga zadovoljna, ali nikada nisam znao da li ona uopšte doživljava orgazam. Uvijek je bila tiha, a ja se nisam usuđivao da pitam. Poslije seksa uvijek bi se samo okrenula i zaspala. Mislio sam da je sve u savršenom redu, pošto bi za jedno dvije večeri imali ponovo odnose – započinje priču taj muškarac, a prenosi San.

Njegova žena je jedne večeri otišla kod prijateljice na “se*si veče” koje je uključivalo “promociju” seksualnih igračaka.

“Zapanjilo me je što je uopšte pristala da ode na neki takav događaj, oduvijek sam smatrao da je ona pomalo tradicionalna. Poslije te večeri vratila se kući sa vibratorom i u početku mi je bilo smiješno, međutim, izgleda da je ona veoma brzo našla njegovu svrhu. Otad me izbjegava u se*su, očigledno se zadovolji vibratorom koji me je totalno zamijenio u krevetu. Jasno mi je da me ne vara, ali otkad je vibrator ušao u naš dom na vrata, naš se*sualni život je izašao kroz prozor, očajan sam, ne znam šta da radim – zavapio je taj čovjek.

Uslijedili su mnogobrojni savjeti koje je dobio na mreži.

“Nije nužno da vaša žena doživljava orgazme prilikom seksa sa vama. Moguće je da je tek uz vibrator otrila kako da dostigne vrhunac. Savjet je da je otvoreno pitate da vam pokaže kako koristi vibrator kako biste se i vi tako ponašali. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending