Pratite nas

Info

Sve je veći broj ogorčenih Ilidžanaca i Sarajlija na ponašanje Memića: ONO ŠTO RADE MURIS I ARIJANA JE BOLESNO I MORBIDNO

Published

on

Apelaciono vijeće Suda Bosne i Hercegovine je danas održalo ročište po žalbi Tužilaštva BiH na oslobađajuću prvostepenu presudu u predmetu Dženana Memića. Nakon ročišta je ispred suda došlo do verbalnog incidenta koji je zamalo prerastao i u fizički sukob.

Naime, otac ubijenog Dženana Memića Muriz te njihov advokat Ifet Feraget obraćali su se medijima kada su Hasan Dupovac i njegov advokat Ermin Gačanović izašli iz suda. Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana je dok su oni prolazili pitala

“Koliko košta mrtvo dijete, Hasane?” na šta je on odgovorio da ništa što porodica Memić govori nije istina.

Njegov advokat je prekinuo izjavu Ferageta kazavši mu:

“Obraćajte se medijima, samo izvolite na to ste navikli. Ostavite Hasana na miru”, a zatim se okrenuo i Arijani te je pitanjem povezao njenu političku karijeru sa bratovom smrću.

“Gdje ste vi bili prije smrti brata, a gdje ste sada?”, rekao je Gačanović.
Odmah je uskočio u raspravu i Muris Memić, te počeo vrijeđati Gaćanovića:

“Sedam godina čekam na idiote. Ti da mi staneš pred dijete”, vikao je Muriz.

Kako vrijeme prolazi, Memićima su izgleda bitnije predstave za medije, nego stvarno ganjanje pravde za Dženana. Utisak je, zapravo, da su oni akteri NIP-a, ganjaju pravdu, a zapravo je ne žele. Onog momenta kada se stavi tačka na slučaj, vjerovatno bi stala i politička karijera Arijane Memić, koja je ispred NIP-a upolovila u političlke vode. Izazvala je samilost među Sarajlijama.

Utisak je da se Sarajlije havizaju, pa je sve više onih koji prozivaju pojedine medije i Memiće. Prenosimo samo neke od reakcija javnosti:

Čuj ti raspojasanog Muriza “Alisa, hajde obrati se novinarima” i “Zijo bio si tu” porodica Memić provocira, ponižava, i onda kada im se odgovori, nasrnu i naprave incident za koji opet krive druge?

Svaki put poslije ročišta ide cirkus od Memića ispred suda i prozivke. Muriz 8 godina govori znam ko je ubica, pa reci više ko je…

Arijana smije dobacivati svima kada izlaze sa suda, a Arijani niko ne smije ništa reci ? Neki formuaši su je pitali “Arijana, smiješ li šta pisnuti Aleksandru Čampari?”

Jedan Ilidžanas iznosi šokantne tvrdnje:

“Znate li vi da su od Alisine sestre muža ubili prije Dzenana! Mutna je to porodica, Zijo stari kriminalac

Dobro joj je rečeno: Gdje je i sta bila prije bratove smrti a gdje je sad?

Ovo što Muriz radi zajedno sa kćerkom je doslovno bolesno, svi gledaju kako da se okoriste od smrt tog jadnog dječaka, od Nermina Šehovića pa do Konakovića, čitav grad im je dao podršku dok nisu počeli da lažu i linčuju sve koji ne misle kao oni. Umjesto da su bili ponizni oni su se osilili i postali kabadahije, a evo sad ne dozvoljavaju ni da se ljudi brane? Pa kao da se nalazimo u filmu “ubistvo ptice kukavice” u 21 stoljeću…

Dovoljno je pogledati komentare da se shvati da mi kao društvo nikada nećemo napredovati. Ova sekta se je toliko osilila da im nije dovoljno to što šire svoje laži i teorije zavjera preko skoro svih medija, što linčuju sudije, tužioce, policajce, doktore, svjedoke, oni sada još žele i da onemoguće odbranu optuženima, pa linčuju i advokate.. Dok god ovdje nepismena rulja odlučuje, Muriz Memić i slični monstrumi će raditi ovo što rade.

Žao mi je tog mladog života i Dženana i ubice trebaju da odgovaraju… Ali pitanje advokata je na mjestu. Arijana gradi karijeru preko rahmetli brata. Udobno je vec drugi mandat smjestena u skupstinske klupe, i njen šef Dino kao i njegova stranka NIP su skupili jeftine poene. Aferim, ali narod nije glup, a pogotovo poslije ovih svih izdaja..

Doslovno je gadno gledati šta porodični obrt “Memić” radi od ove države uz pomoć medija i politike, godinama linčuju, ponižavaju, maltretiraju, svjedoke, sudije, vještake, doktore, policajce, nemaju niti jedan jedini dokaz za svoje teorije zavjera, a evo sad ponižavaju i advokate optuženih? Bože dragi na šta smo mi spali da dva polu-pismena stvora Muriz i Arijana, maltretiraju čitavu državu?

Podržavao sam porodicu Memić sve dok se Arijana nije sjaranila s Čamparom čim je prešao u njenu stranku, a prije toga ga je optuživala. Pametnom dosta

Upravu je advokat, sta je i gdje je bila Arijana Memic prije smrti brata?! Danas se uvalila u skupstinske klupe i preko NIP- a truje javnost, a sebi plata ide evo već peta godina….

Cura doslovno radila na kasi u DM-u. A o njenoj pismenosti i kapacitetu za politiku svjedoči i njena FB stranica.. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending