Pratite nas

Zanimljivosti

Uzeo je njen pomfrit, a ona ga izjurila iz auta, pa ga umalo zgazila: KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Published

on

Daily Mail izvještava da se Charlotte Harrison suočava s optužbama za teško ugrožavanje života i vožnju na bezobziran ili opasan način zbog navodnog incidenta sa svojim partnerom Matthewom Finnom. Prekršajni sud u Adelaideu slušao je tako kako je zamalo kobna greška bila ta što je Finn prvo zatražio od nje pomfrit, a onda ga i uzeo iz njene kutije s piletinom i salatom dok su se njih dvoje vozili u njenom automobilu u nedjelju (26. Februara) poslijepodne.

“Mislio sam da je gotova. Nisam trebao tražiti pomfrit”, rekao je gospodin Finn za 9News ispred suda.

“Uzeo sam pomfrit, a ona je stala i tražila da izađem.”

Harrison (42) je na sudu negirala optužbe protiv nje. Prema njenim riječima, odvezla se da pronađe svog dečka u ulici Melbourne na sjeveru Adelaidea jer se nije osjećao dobro. Njen advokat kojeg je imenovao sud rekao je da nije imala namjeru nauditi Finnu. Prema Adelaide Advertiseru, njen advokat je rekao sudu da planirala otići u policijsku stanicu. Dok je bila usred polukružnog skretanja, slučajno je udarila gas i uletjela u nadolazeći saobraćaj.

“Vidjela ga je kako bježi, pokušala se polukružno okrenuti kako bi otišla do policijske postaje Norwood”, rekao je. “Ona je greškom nagazila na papučicu gasa umjesto na kočnicu i potom udarila u stub kao što je opisano na snimku CCTV-a”, rekao je njen dežurni advokat sudu u Južnoj Australiji.

“Prihvaćamo je da bi se nakon gledanja snimka CCTV-a moglo činiti da se pokušala ugroziti život podnositelja pritužbe.”

Međutim, Finn vjeruje da ga je pokušavala pregaziti. Bilo je dramatičnih scena neposredno prije nego što su Harrison i Finn imali svoj trenutak na sudu, sa ženom koja je dramatično otpustila vlastitog unajmljenog advokata, nakratko se sama zastupala, a zatim pozvala dodijeljenog advokata za pravnu pomoć.

Dežurni advokat tvrdio je da je ona ‘udovoljila policiji’, ‘nije pobjegla s mjesta nesreće’ i da bi trebala imati pravo na jamčevinu. Toj 42-godišnjakinji sada prijeti određivanje kućnog pritvora do petka, u kojem će završiti zahtjev za jamčevinu.

Kako je završio ostatak pomfrita nije poznato. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending