Pratite nas

Poznati

Poslušajte novu pjesmu Adija Šoše: OD JESENI DO PROLJEĆA

Published

on

Korak po korak, mladi Mostarac Adi Šoše osvaja simpatije publike u egiji, naročioto u Hrvatskoj gdje su diskoteke I klubovi krcati na njegovim nastupima. On je okupio kvalitetan tim saradnika, e objavio još jednu prelijepu pjesmu.

Njegov novi hit se ove “Od jeseni do proljeća”, a za Adija ju je napisao klavijaturista Amil Lojo, autor koji je radio između ostalog i za pokojnog Massima Savića (Kladim se na tebe i Ne dam grijehu na tebe).

“Ova pjesma ima prizvuke nekog starog vremena i muzike uz koju sam odrastao, tako da je vidim kao hommage tom vremenu. Uz to, pjesma emitira puno energije i emocije, ima elemente onog što može, nadam se, trajati i to mi je jako bitno. Siguran sam da će je moja publika lijepo prihvatiti na svirkama i nadam se da ćemo je kao i prethodne jednog dana zajedno pjevati na nekom stadionu”, kaže Adi.

“Pjesma Od jeseni do proljeća je napravljena s namjerom da malo podsjeti na stare dobre hitove iz 80-ih i 90-ih. Adi i ja smo odlučili da ona bude sljedeći singl jer nam baš ovakva pjesma i treba za naše live nastupe. Adi je to maestralno otpjevao i ja se iskreno nadam da ćemo je uskoro pjevati i s publikom”, kaže autor pjesme Amil Lojo. (Naj poprtal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending