Pratite nas

Poznati

Fuj, vradžina neka: KO DARI BUBAMARI ISPOD KOLA OSTAVLJA ČUDNE ZAMOTULJKE?

Published

on

Iako u javnosti djeluje da je opuštena i da na privatnom planu nema nikakvih problema, pevačica Dara Bubamara već neko vrijeme navodno živi u strahu od toga da neko hoće da joj naudi, i to pomoću crne magije. Kako se požalila jednoj prijateljici, ona već neko vrijeme ispod svog luksuznog automobila nalazi čudne zamotuljke, koje joj postavlja nepoznata osoba.

“Iako djeluje da je Dara stalno nasmijana, ona je privatno već neko vrijeme u strahu. Već nekoliko puta je ispod svog auta, kod točkova, pronašla čudne bijele zamotuljke. Sigurna je da tu nisu čista posla i da joj neko nešto baje. Dara je vjernica, ali se plaši crne magije. Zna da je mnogima zbog svog uspjeha trn u oku, ali joj nije jasno zbog čega se neko bavi tim stvarima kako bi joj naudio. Sumnja i na neke komšije, kojima smeta njeno parkiranje ispred zgrade, ali se sada baš nameračila da otkrije ko joj to stavlja bijele zamotuljke ispod auta. Kad bude saznala, ta osoba se neće dobro provesti. To je sigurno”, ispričao je izvor upućen u cijelu priču..

Ovo nije prvi put da se pjevačici dešavaju slične stvari, pa je tako, prije nekoliko godina, sličan zamotuljak vidjela i kad je davala intervju za jednu televiziju.

“”Fuj. Vradžbina neka!”, rekla je svojevremeno pjevačica, šutirajući nogama misteriozni zamotuljak. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending