Pratite nas

Zanimljivosti

Gotovo svaki dio tijela joj probušen: OVO JE ŽENA SA PREKO 11.000 PIRSINGA

Published

on

NajprElaine Davidson koja trenutno živi u Edinburgu, prvi je pirsing kože napravila 1997. godine. Trenutno drži Ginisov rekord za pirsing na tijelu.

U januaru 2019. imala je 11.003 pirsinga na tijelu i još uvijek ima želju da nastavi kako bi zadržala taj rekord, piše Daily Star.

Gotovo svaki dio njenog tijela je probušen, uključujući čelo, bradu, grudi, ruke i stidne dijelove, kako iznutra tako i spolja. Često zamjenjuje i dodaje nakit na licu, a voli da dodatno dopunjava jarku šminku i perje za kosu.

Bivša medicinska sestra rođena u Brazilu prvi put je oborila rekord po broju pirsinga u maju 2000. godine, kada je pregledao službenik Ginisove knjige rekorda i pronašao 462 pirsinga na njenom tijelu, uključujući 192 na licu, prenosi Tuzlanski.ba. Elaine nikada ne skida pirsinge, a procjenjuje da su teški oko tri kilograma.

Ona insistira da pirsing nije bolan i da čvrsto spava sa svim svojim nakitom na mjestu. Uprkos tome, 2009. je otkrila da ne voli da se pirsing i jednostavno to radi kako bi mogla da zadrži svoju titulu.

“Ne uživam u pirsingu, ali da biste oborili rekord morate doći do visokog nivoa”, rekla je u februaru 2009. godine, kada je imala 6.005 pirsinga.

“Željela sam oboriti rekord. Moja porodica ne voli čak ni tetovaže ni pirsing.”

Elaine je žena mnogih talenata i na njenoj web stranici piše da spava na krevetu od eksera, hoda po vatri i leži na razbijenom staklu. Također ima crni pojas u džudou koji je stekla u Japanu. Uživa u ekstremnim sportovima kao što je ronjenje i voli jahanje.

Elaine svoju poziciju u Ginisovoj knjizi rekorda shvata veoma ozbiljno, ona to vidi kao odgovornost i kao posvećenost. To je dijelom i razlog zašto ne pije, ne drogira se i ne puši cigarete jer želi osigurati punu koncentraciju. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending