Pratite nas

Poznati

Tako se pjeva Toma: POSLUŠAJTE KAKO ELVIS KOMAR PJEVA “PESME MOJE”

Published

on

Elvis Komar, vječita sarajevska zvijezda u usponu. Koji je dijete čuvene sarajevske bračne loze Dude I Snježane Komar. Nikako da “ubode” hit. A ima sve preduslove…Rođen je za emotivne pjesme, balade, ima dušu….

Dokazao je to pjevajući Tomine hitove u takmičenju “Zvezde Granda” u kojem je daleko dogurao. Ali, za veće uspjehe i eventualnu pobjedu imao je previše godina. To mu je Saša Popović i jednom prilikom rekao, aludirajući na Elvisovih 40-tak ljeta.

Ipak, bez obzira na sve, Elvis ne posustaje, snima provjerene hitove i osvaja srca publike. Nedavno je snimio cover pjesmu „Pjesme moje“ pokojnog Tome Zdravkovića, koju je komponovao Kemal Monteno. Reakcije na ovu izvedbu su sjajne, mnogi su nakog toga u Elvisu prepoznali „ono nešto Tomino“, a što je njega posebno obradovalo.

“Jednostavno sam se uživio u tu pjesmu, imao sam osjećaj kada sam je snimao, da pokojni Zdravković stoji pored mene. Kao u nekom transu pjesmu sam otpjevao, u cugu, dao sam joj na svoj način tu neku dušu. Mislim da sam ja najbliže otpjevao kao pokojni Toma – otkriva Elvis, koji ovog ljeta boravi ja Najdranu.

Danju se kupa, sunča, a naveče pjeva u Segetu pored Trogira. Kaže, dobio je ponudu koja se ne odbija, da tokom cijelog ljeta u jednom restoranu sa velikom ljetnom baštom zabavlja goste, posebno one koji vole lijepu narodnu pjesmu. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending