Pratite nas

Poznati

Ukrao je iz škole, zbog nje ostavio prvu suprugu, pjesmu joj otpjevao: OVO JE ŽELJANA, KOJU JE LJUBO UKRAO IZ SREDNJE ŠKOLE

Published

on

Legendarni Ljuba Aličić od svog rođenja živi u Šapcu, a tamo je izgradio i veleljepnu vilu. U samom centru grada nalazi se Aličićeva ogromna kuća, obojena u tamnoroze boju. Ulica u kojoj je pjevačev dom je vrlo prometna, puna šetača koji tuda odlaze na Stari grad i tvrđavu, koja je udaljena svega 500 metara.

U veljelepnoj vili on živi sa suprugom Željanom i dvojicom sinova, dok je nasljedniku Dejanu iz prvog braka sagradio kuću u drugom dijelu grada. Osim što je ogromna, Ljubina kuća unutra sva je od pozlate, a puna je umjetničkih slika na zidovima i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima, a svakako i najskuplja kuća u Šapcu!

Ljubo se dva puta ženio; prvi put kao dvadesetogodišnjak, a drugi put je pred matičara stao 1988. godine. Bila je to Željana, koja još nije bila napunila 18 godina kada se udala za pjevača. Zbog nje je Ljubo ostavio prvu suprugu, sa kojom je imao sina Dejana.

“Željana je moja životna ljubav. 40 godina živimo zajedno i ne bih je mijenjao ni za jednu na ovom svijetu. . Sa njom imam dva sina. Kuća u Šapcu je na ženi, imao sam sreće što sam našao dobru i poštenu ženu. Nju sam iz škole ukrao” – kazuje Aličić.

Koliko je to bila jaka ljubav, kazuje i podatak da je Ljuba Aličić posvetio jednu pjesmu svojoj supruzi. Zapravo, pjesma je nastala početkom osamdesetih godina, kada je Željana ostavila pjevača jer je bio u braku, a ona to nije mogla podnijeti. Tu vezu nisu dozvoljavali ni njeni roditelji. Miodrag Ilić je ljubavne Ljubine probleme pretočio u stihove, Rade Vučković komponovao muziku, a Ljubo oplakao Željanu, javno joj dajući do znanja da je ona žena njegovog života.

Pjesme je presudila da se njih dvoje pomire, kasnije i vjenčaju. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending