Pratite nas

Poznati

Milicin pozdrav iz Crne Gore: GUZA NA IZVOL'TE

Published

on

Proslavljena košarkašica Milica Dabović svako ljeto koristi da napuni baterije na primorju rodne Crne Gore, a kako je prije samo dva mjeseca završila sa učešćem u šou programu ”Survivor” ne sumnjamo da joj je sada odmor potrebniji nego ikada.

Iako ju je publika kraj malih ekrana ali i na društvenim mrežama već vidjela u obnaženom izdanju tačnije kupaćem kostimu, niko nije ostao imun na set fotki sa plaže gdje je Milica i više nego provokativna.

Ona je ispozirala u minijaturnom kupaćem crvene boje, okrenuta leđima aparatu tako da je njena izvajana zadnjica došla u prvi plan, i naravno postala predmet komentarisanja.

”Guza ti je za 10”, ”Mačka si brutalna”, ”Šta reći, najbolja riba na Balkanu” su samo neki od mnogih koje su ostavljali ne samo muškarci već i djevojke koje nisu štedile komplimente na Milicin račun.

Podsjećanja radi, Milica je nakon učešća u Survivoru odmah otišla kod porodice u Herceg Novi gdje je nedavno udavala i mlađu sestru Anu, koja se takođe bavi košarkom. (Naj portal

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending