Pratite nas

Poznati

Mimi se sudarila sa mužem: NENAD JOJ PRIJETIO POLICIJOM, A ONA MU OBEĆALA DUPLO NADOKNADITI ŠTETU U KREVETU

Published

on

Dok promoviše svoj novi hit “Stranci” pjevačica Mirjana Mimi Jestrović, vrlo često gostuje po TV kućama, te vodi kampanju na društvenim mrežama.

Uz novi tim, bezrezervnu podršku dobila je od supruga nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Srbije i Crne Gore Nenada Jestrovića. Oni se zaista vole iskreno, svim srcem. Da je ljubav bezgranična ilustruje to i podatak da se “sudaraju” čak na cesti.

Ona kaže da je greškom udarila svojim automobilom svoga supruga, koji je vozio ispred nje.

Vozili smo jedno iza drugog automobile, ja sam se opustila jer je on bio iza mene, udarila sam ga otpozadi, nije bila brzina velika, ali je bilo stresno zbog kičme i svega. Malo je falilo da zovemo policiju, ali smo se dogovorili da mu ja to finansijski nadoknadim da on ne zove policiju. Uz to svašta sam mu obećala za večernju zabavu u četiri zida – povjerila se Mimi.

Poznati

Tifa slavi 64. rođendan: Ni ne pomišlja na penziju

Published

on

Legendarni pjevač Mladen Vojičić Tifa danas slavi 64. rođendan.

Mada mnogi u njegovim godinama polako pomišljaju na penziju, kod Tife to nije slučaj, piše Raport.ba. On punom parom nastupa s “Bijelim dugmetom”, koje se nalazi na slavljeničkoj turneji povodom 50 godina grupe.

Osim toga Tifa je aktivan i u studiju, a veliku radost mu pričinjavaju njegove dva mačka koja je udomio prije nekoliko godina.

‘Naj portal’ na promociji filma “Dolina ćupova”: TIFA SE RASPLAKAO PA NAPUSTIO DVORANU

Njegova supruga Ljilja i on izuzetno su ponosnu na kćerku Saru, mladu sarajevsku glumicu i pjevačicu. Nedavno je dobila ulogu u mjuziklu “Jadnici”, koji će krajem novembra imati premijeru u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Sara će glumiti lik Eponine.

Članica je grupe “Dolija”, popularnog sarajevskog metal benda. U Sarajevu je ostvarila i zapažene uloge u nekoliko mjuzikla.

Mnogi se slažu da Tifinu kćerku, s obzirom na njene izvanredne vokalne sposobnosti, čeka sjajna karijera. Sara pjeva od ranog djetinjstva, a u svemu je imala veliku podršku roditelja.

Tifa je istinska sarajevska legenda, gotovo cijelo vrijeme opsade ostao je u svom rodnom gradu, a nezaboravna je njegova maestralna i emotivna izvedba pjesme “Grbavica”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending