Pratite nas

Info

Ludilo na visini od 10.000 metara: KAKO SE SNALAZE STJUARDESE KADA IH PUTNICI SPOPADAJU

Published

on

Dvije putnice u avionu optužene za “neobuzdano ponašanje” dobile su najveće kazne koje je ikada predložila američka Uprava za vazdušni saobraćaj, prenio je BBC. Petocifrene kazne za dvije putnice optužene za nasilje deo su kazni u visini dva miliona dolara izrečenih ove godine.

Od početka 2021. američki avio-prevoznici zabilježili su rekordan broj putnika koji ometaju let i mnogo incidenata koji uključuju odbijanje nošenja zaštitne maske. Kazne je u petak objavio ministar saobraćaja Pit Butidžedž.

“Ako ste u avionu, ne ponašajte se kretenski i ne ugrožavajte letačku posadu i suputnike. Budete li to radili, kazniće vas FAA – rekao je on na televiziji ABC.

U jednom incidentu, putnica “Amerikan erlajnsa” koja je letjela iz Teksasa u Sjevernu Karolinu mora da plati kaznu od 81.950 dolara zbog prijetnje da će povrijediti stjuardesu. Stjuardesa je ponudila pomoć putnici nakon što je pala u prolazu aviona.

Neimenovana putnica tada je navodno gurnula zaposlenu ove kompanije i pokušala da otvori vrata aviona. Dok su stjuardese pokušavale da je obuzdaju, ona je više puta udarila člana posade u glavu. Kada su joj stavili lisice, “pljunula je, udarila glavom, grizla i pokušala da šutne članove posade i druge putnike”, navodi FAA u saopštenju za javnost.

U drugom incidentu putnica je letjela “Delta erlajnsom” iz Las Vegasa za Atlantu. Navodno je pokušala da “zagrli i poljubi putnika koji je sjedio do nje, otišla je do prednjeg dijela aviona kako bi pokušala da izađe tokom leta, odbila da se vrati na svoje mjesto i više puta ugrizla drugog putnika”, navodi se.

Tu putnicu, koja je takođe neimenovana, članovi posade fizički su obuzdali i sada mora platiti kaznu od 77.272 dolara.

FAA je u januaru 2021. objavio politiku “nulte tolerancije” prema divljim putnicima i od tada je izrekao kazne od oko 7 miliona dolara. Zabilježeno je 7.060 incidenata sa izlivima bijesa i kažu da oko 70 posto njih otpada na pravilo o nošenju zaštitne maske. Ipak, stopa incidenata sada je pala za 60 posto u odnosu na najviši nivo prošle godine. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending