Pratite nas

Info

Nemaš masku, izlazi iz sale: SLUŽBENICA OKLAGIJOM ISTJERALA TRUDNICU IZ OPŠTINE

Published

on

Marija P. (22) iz Medveđe, koja je u osmom mjesecu trudnoće, doživjela je pakao kada je sa suprugom otišla u zgradu Skupštine opštine da na šalteru podigne jedan dokument, jer je otuda izašla psihički slomljena i fizički napadnuta od strane štalterske službenice D.P. sa dugim radnim stažom.

Ona je, naime, zadobila udarac oklagijom od strane službenice i udarac rukom koja ju je prije toga više od sat i po maltretirala zato što je u zgradu ušla bez maske, iako i sama službenica, druge stranke i obezbjeđenje, tvrdi trudnica i drugi izvori JuGmedie, nisu nosili maske na licima. Slučaj je dobio policijski, a trudinica kaže da će imati i sudski epilog.

“Udarila me je preko šaltera nekom motkom od metar dužine, koja mi je najpribližnije ličila na oklagiju, i to bočno preko rebara i stomaka. Potom rukom u lijevo rame, pa ponovo podigla na mene onu oklagiju, ali sam uspjela da joj zadržim ruku i izbjegnem treći udarac – priča mlada žena i buduća majka, koja ni ona, a i njen suprug, usljed šoka nisu znali kako da reaguju.

Sve je počelo kada su njih dvoje ušli u zgadu opštine da bi im šalterska službenica popunila OP obrazac.

“Niko nije nosio maske, ni stranke ni zaposleni ni obezbjeđenje, pa ni mi. Čekala sam strpljivo u redu i kada sam predala dokumenta, ona se na mene okomila s pitanjima gdje mi je maska. Kada sam joj rekla da niko ne nosi, a ne samo ja, odgovorila je da mi neće zavšiti posao dok ne stavim masku – priča Marija.
Iznervirana, otišla je sa suprugom na sprat da se požali nekome od rukovodilaca, a primio je lično predsjednik Privremenog organa Dragan Kulić, kome je to bio prvi radni dan na dužnosti.

“Primio je supružnike, a postupak službenice je osudio, te im se u njeno ime izvinuo.

No, kada je trudnica sa suprugom ponovo stala pred šalter, doživjela je novi pakao.

“Sa maskom na licu prišla sam šalteru i pitala da li je gotovo a ona je drsko i provokativno odgovorila da nije, zatražila je moju ličnu kartu, koju sam ja stavila na pult, a kada je ponovo zatražila da joj predam u njene ruke, učinila sam to. Međutim, ona je kartu ispustila iz ruke, pa skočila i počela da me vrijeđa najpogrdnijim riječima govoreći da sam je, navodno, gađala tom ličnom kartom. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending